Strašno. Tri puta u godinu dana - streptokok.
Šta učiniti, kako pojačati imunitet, kako spriječiti tu beštiju??? Imate li iskustva, ideje??
Hvala

Sada je: 16 ruj 2026, 22:45.

da se što prije rješite ove dosadne beštije...
ce ubrzo u vrtic pa se i moramo i mi pripremiti na te bestije
Strašno. Tri puta u godinu dana - streptokok
swenova mama je napisao/la:svaki put kad bi mu mrvu imunitet pao

pa je i operaciju tesko podnio, pa je i lose i sporo se oporavljao, dva- tri mjeseca je trebalo da dodje ponovno na svoje.

Nebrojeno puta bris je bio pozitivan. Na vađenje mandula odlučili smo se nakon 10 mjeseci neprekidnog poz. brisa i visokog AST-a
Kod njega je streptokok bio začahuren u mandulama i nije bilo terapije koja bi ga maknula. 

Rimaithor je napisao/la:Mogu potpisati sw.Nebrojeno puta bris je bio pozitivan. Na vađenje mandula odlučili smo se nakon 10 mjeseci neprekidnog poz. brisa i visokog AST-a
Kod njega je streptokok bio začahuren u mandulama i nije bilo terapije koja bi ga maknula.

Kod nas sve ok. Paula bila jucer kod doc, grlo u redu, antibiotik jos par dana, ponedjeljak skola.
Kaze da vlada epidemija streptokoka, a P. ih ocito "voli" i nije to onaj od prije mjesec i pol vec je novi pokupila. Da je "stari" pojavio bi se 4-5 dana nakon terapije. Pitala sam za propolis, ok, moze kao preventiva, pitala i za homeopatiju pa mi je rekla da dođemo kad napravi bris, nakon terapije s antibiotikom, na neki pripravak koji se daje u dva navrata i djeluje kao cjepivo, neki streptoko..blabla..nisam zapamtila a ni na netu našla

obzirom kako gosn Gugl piše o visokoj temperaturi, tresavici, a tih nakupina na tonzilama navodno može biti i kad je virus u pitanju) i držite se (osobito ovi maleni)! I super što ide nabolje! 
sva sreća pa je tražila da i nju dovedemo.Zakurila kak smo došli od dr.Isto drugo jutro ko nova.

nadam se da pretjerujem.

Duga nemreš fulat kad jednom vidiš

TiFilMama je napisao/la:u apoteci su mi rekli da se streptokok ne vidi iz nalaza krvi![]()

i poslala bi je u školu. Rimaithor je napisao/la:Nama u zadnjih par strept. angina uopće nije bilo temperature. Ali je imao izgled "naježenog" jezika.

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.