Sada je: 25 kol 2026, 10:23.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

I jako opasno za srčanog bolesnika.
Krenula je, kaže da je na -2 i sva je zadovoljna...

ancica je napisao/la:Sve ste vi manekenke za mene. Al čekajte... još malo... ja sam se opasno zainatila.

Ja ne mogu nikome biti lipa ako nisam sebi.mirbi je napisao/la:To je najbitnije.Ja ne mogu nikome biti lipa ako nisam sebi.

olja je napisao/la:mirbi je napisao/la:To je najbitnije.Ja ne mogu nikome biti lipa ako nisam sebi.
isto
tj. kad sam sama sebi ne-lijepa, onda se niti ne trudim pa sam jos vise ne-lijepa
al cim sam si i malo onako ljepuskasta, odmah se i vise potrudim pa je rezultat jos i bolji
. uglavno, dan i pola na juhi od poriluka i jos 2 kg su isle dole. doruckujem, rucam, jedem voce, ne veceram (osim u posebnim prilikama, npr. sinoc s drustvom). vjezbam redovito (joga i yourself fitness) ali tako ja i inace volim. pa je bio vikend kad sam pretjerala, i osjecala sam se pretrpano, pa sam opet bila dan i pol na juhici od poriluka, i sam sam naukupno -6. i ispod toga ne bi ni trebala ici. kako sada razmisljam, juha od poriluka je moj djoker 

. to bi znacilo 1 cijeli dan i drugi da se pojede lagana vecerica, npr. malo piletine i salatica. a ja bi rucala oko16,00 pola uobicajene porcije sta god da je ra rucak. 

Ček, to koristi čemu? Osim prodavačima poriluka, očito?

Prije dijete jedem ko da mi je zadnje 

Idem novi ciklus, valjda će se nešto pokrenit.sj je napisao/la:Meni su pripreme za odlazak na dijetu donjele brat-bratu 5 kilaPrije dijete jedem ko da mi je zadnje
al ovaj put nisam. Naime i ja danas krećem s kardio, ovaj put po tvojoj verziji s pauzama. Za ovu dijetu sam se pripremala 2 tjedna bez večere, inače se prežderavam prije dijete.

, samo naprijed 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.