Sada je: 21 tra 2026, 17:59.

Administratori/moderatori

Pitajte moderatore i administratore o radu foruma, prijavite smetnje, naučite kako se služiti forumom, testirajte svoje nove forumske vjestine...

Administratori/moderatori

PostPostao/la maslina » 20 ožu 2010, 01:08

Gospodo :mrgreen ja baš neznam puno o forumarenju i "čuvarima reda" tjekom istoga.
Može mi neko objasnit tko su adm.i moderatori,kako se njih izabere i koja je razlika između navedenih?
Dobro su mi rekli da lupetam :baba al stvarno neznam
maslina
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: Administratori/moderatori

PostPostao/la Bubidea » 20 ožu 2010, 02:23

6. Osoblje foruma su članice koji svoj posao ovdje odrađuju volonterski i sa ljubavlju i zbog toga želimo da se prema njima odnosite sa poštovanjem. Oni su ovdje da odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice, te da unesu red u ovu veliku zajednicu.
Administratorice su zadužene uglavnom za tehnički rad cijelog foruma, pomoć kod registracije te rješavanje problema i sukoba kad to moderatorice nisu u mogućnosti.
Globalne moderatorice su zadužene za moderiranje na razini cijelog foruma i mogu uskakati u pomoć moderatoricama u slučaju da ih nema ili trenutno nisu u mogućnosti moderirati.
Moderatorice su članice koje su se istaknule kvalitetom svojih postova i angažmanom na forumu, te tako stekle povjerenje osoblja foruma koje im je dodijelilo moderatorske ovlasti na podforumu za koji su pokazale najveći interes. One uređuju svoj podforum i brinu za održavanje reda na njemu. Imaju pravo brisati ili editirati postove i teme u skladu sa pravilima, te ih zaključavati ako je rasprava izasla iz prihvatljivih okvira. Moderatorice opominju i upozoravaju članove ako se ne pridržavaju pravila MiB foruma.
Stavovi i mišljenja bilo kojeg člana osoblja foruma u diskusijama, osim onih vezanih za funkcioniranje MiB foruma, posve su individualni.
Tko je osoblje MiB foruma, možete provjeriti na glavnoj stranici na dnu foruma pod linkom Tim.

ovo je izvadak iz pravila

jel se citaju pravila?
ovdje sam pet godina, ali ih svako toliko procitam
pogotovo kad se mijenjaju
:lebdi
Bubidea
Bogom mi je dano

Re: Administratori/moderatori

PostPostao/la maslina » 20 ožu 2010, 02:56

Mea culpa :mah nisam čiatala taj dio :oops: :oops:
maslina
Povremeno i pišem