Gdje su vaša djeca i što rade cijelo ovo vrijeme dok se ove vaše silne delicije pripremaju?
ne pripremam nego kupim
Sada je: 26 svi 2026, 07:26.
Gdje su vaša djeca i što rade cijelo ovo vrijeme dok se ove vaše silne delicije pripremaju?
al' mi bas bilo neprijatno kad sam cula da cemo se svi (preko 20) skupiti kod sveki , pa sam se ponudila da napravim salate i kolaceAdorabla je napisao/la:moram pitat svekrvu

Adorabla je napisao/la:Gdje su vaša djeca i što rade cijelo ovo vrijeme dok se ove vaše silne delicije pripremaju?

) planiram raditi 
podocnjaci forever je napisao/la:Šifra:
ponekad se, ako bas nema bolju zabavu, i muva oko stednjaka, kao pomaze, predlaze, degustira i tako to.

Duga je napisao/la:Kakav vam je jelovnik na Veliki petak?!

na veliki petak pečemo pastrve u hrskavom ovitku
Solea je napisao/la:Duga je napisao/la:Kakav vam je jelovnik na Veliki petak?!
fis paprikas. s domacim rezancima, naravno.

folne je napisao/la:na veliki petak pečemo pastrve u hrskavom ovitku
Anajob, ajd pliz recept za ovo.

MM i sin za to vrijeme odu van iz kuće
iznenađenja za stolom
pa im nije problem što su "zanemareni" tih dva dana 

ovo cu reci samo tebi - ja svog zakljucam u podrum koji je dobro izoliran pa susjedi ne cuju njegovo zapomaganje. ubacim mu tamo i par skupih igracaka, mislim da je to sasvim okej.
za to vrijeme ja se u miru posvetim nakuhavanju, dekoriranju hrane i stola, a sve u nadi da cu fascinirati svoje goste i vascelo forumsko clanstvo.
a najmijedraze buljit tri sata u pecnicu dok se u njoj pece hrga mesa.
carice i ja vako 

). Oko podeva, kad konačno svi ustanu, krenemo sa doručkom redom i prema radiciji i dobrim običajima
i stanemo negdje oko tri popodne kad je već svima zlo ali pokušavaju strpati u sebe još koji komad kolača.
U ponedjeljak skuham juhu, izvadim ostatke od jučer i gledam kako je svima muka od pogleda na hranu, kolača i tako više nema. 
Eh,i još jedan običaj, naša klinčurija se budi ranom zorom, sumnjam da cura uopće spava, napeta je ko struna cijelu noć, i onda uletavaju u sobu i vuku nas dolje da idemo u dvorište vidjet jesu bili zečići. I onda obilazak, sumanuto trčanje i potraga za kakvom sitnicom, za čokoladnim zečićima i jajcima.

a oni tako radosno prihvatili. Sad moram ja jer one traze, to ih podsjeca na baku 

Adorabla je napisao/la:mi isto volimo skrivanje pisanica. To je obicaj koji je moja mama unucima uvela, nama nije skrivalaa oni tako radosno prihvatili.

Sunshine je napisao/la:Jedno pitanje za cure koje rade šunku u tijestu.
Kupila sam dimljenu šunku i zanima me da li je kuhate prije nego je stavljate u tijesto?
Ova moja ima oko 1,5kg. Koliko dugo bi je trebala kuhati? Kuham je u slanoj vodi ili ...?
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.