Postao/la palunkica » 05 tra 2010, 21:57
franika, klikneš na nekog pingvina i pitaš ga da li bi ti htio biti buddy. Ili netko tebe pita, onda ti se u gornjem lijevom kutu pojavi smajlić. Mi imamo 15tak buddy-ja, a naravno, javi mi nick na pp, budem i ja tebi.
Tin najviše uživa u uređivanju iglua, a za to nikako namaknuti dovoljno novaca. I mi smo uplatili membership, 1 mjesec za sada. Ima dva puffla, narančasti pojas u CardJitsu i dalje ne znam.
Što se tiče te igrice, Tin mi je nešto objašnjavao, sad se kupa pa ću ga pitat kasnije, ali znam da nije jako uspješan. Ova sa skupljanjem novčića i goriva, isto, nismo nikad prešli tu pećinu.
Inače, od igrica je jako dobra Ice Fishing - u Ski Village, na tome za čas zaradiš 250 novčića, i dobra je Pizatron - u pizzeriji, tu Tin zaradi malo, ali kad se ja sjednem, po igrici od 500 do 600. Meni je fora i Puffle Rescue, ta nije za zaradit puno ali je mozgalica,pa još nešto s Pufflima, dvije igrice, fora. Ma cijeli klub je super. I ima hrpa igrica, TIn svaki dan otkrije neku novu.
A iglu nam ima već dvije sobe, disko pod, cijeli kutak za puflle s dva krevetića, penjalicom, hranilicom, ma svašta.
Malo sam gledala po netu, postoje neke misije u klubu, to su kao avanture, ali nisam skužila kako se započinje.
JiA puffle je kućni ljubimac, moraš ga maziti i paziti i hraniti
zvrkic 12/02