Beppa Joseph je napisao/la:možda će takav način samo dodatno zapečatiti odluku koja im neće ići na ruku. Drž'te se
Ovo je i meni palo na pamet.

Sada je: 15 ruj 2026, 00:37.
Moderator/ica: ančica28
Beppa Joseph je napisao/la:možda će takav način samo dodatno zapečatiti odluku koja im neće ići na ruku. Drž'te se

Dalibor je napisao/la:U srijedu u 21:50, Proces nad HRT1 trebao bi biti vezan za slucaj mog leptirica. Bojim se jos jednog prikaza kao i u novinama.

Dalibor je napisao/la:Saznali smo od prijatelja koji su vidjeli najavu. Nas za televiziju nisu kontaktirali ali su našu odvjetnicu koja ih je kategorički odbila zbog zabrane iznošenja detalja iz procesa i to što nije u interesu za dobrobit djeteta. Mi imamo striktnu politiku ne komentiranja. To je odvjetnica srdačno pozdravila.
Ono što je meni posebno drago je da - KONAČNO - nakon emisije možemo razgovarati o mogućoj tužbi!! Neka nas grom pogodi al nisam mislio da ću to doživiti od nje.
Hvala na potpori. Stvarno nam treba u ovoj "šutnji".

Dalibor je napisao/la:Neovisno da li podrzavam neke odgojne mjere ili nacin na koji se odnose prema leptiricu, ipak mislim da je vole povrh sveg materijalnog cemu teze.
Meni je drago da ih leptiric voli, sto je i nasa osobna pobjeda

gledala sam emisiju, situacija je teska ali zelim vam svu srecu ovog svijeta i neka vam dragi Bog bude upomoci.

držimo i mi fige.

nadam se da će to uskoro ve biti samo ružna uspomena i da ćete uživati u vašoj maloj-velikoj obitelji 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.