Samo optimisticno i bice sve ok.Jos malo i stici ce ona kuci

Sada je: 27 svi 2026, 19:09.
Moderator/ica: nadicab

............još 54 dana do termina.dug je još put ispred nas.jučer je bilo točno 5 tj. da se rodila.al nadam se da će brzo pro i da će ona svojoj kući doć.i ono najvažnije zdrava....šiškica moja mala

). Kasnije se to stabiliziralo, imali smo oped manjih problema tek kada smo prešli na kašice.

i dans joj seguracija nije padala,naprotiv kisik u krvi došao je i do 100,za razliku od jučer kad je padao i do 60.tako da sam danas puna energije.razveselila me u svakom pogledu,i još se uvijek malo bojim pregleda očiju al nadm se da će bit i to ok.pusa svima 

kad sam pitala doktoricu što je s okama,rekla je dobro je.tad sam je pitala znači da nema retinopatiju-a ona je rekla da ima prvog stupnja.znaži po njoj nije zabrinjavajuće ako ostane na tome,kad je rekla da je dobro.

nadam se da ne.iako sam svaki dan s njom,isto tako mi je svaki dan drugačija.koliko god je još malena,imam male slatke debeljuškaste obrašćiće.moja mala slatkica.i skroz sliči na svoga bracu.......
veliki pozdrav svima i da nam još 6 tj. do termina što prije prođe............ 

baš sam presretna.teška je 1 775 g.Bio joj je pregled očiju,nalaz je isti,retinopatija I. stupanj.Glavno da ne ide na gore.MOJA MALA SLATKICA ,još 36 dana do termina.MAMA JE VOLI NAJ NAJ NAJ NAJ , nju i njenog bracu.

.. na carski rez naravno,,, izgubila sam vid na 4 tjedna to je bilo grozno jer nisam uopce vidjela svoje djete.. moja Mia je bila 1000gr i 38 duga i jos uz sve to je indigo djete .. napreduje ali cini mi se da to kod nje sve nekako sporo ide nije bas izjelica... sad ima 6200, i ja ti kazem da su oni najveci borci a pogotovo cure .. tako da ne brines vidjet ces kako ce to krenuti sve na dobro.. ovdje sam prvi put pa se ne snalazim bas ne zamjeri te mi 

i još 33 dana do termina.doće meni moja Larica brzo kući.... 

mi smo rođeni sa 1390gr i kući smo išli 25 dana prije termina!!!Tako da se možeš nadati da ćete uskoro svi četvero doma uživati i maziti se!Držimo vam palčeve da vam vrijeme brzo prođe i da sve bude u najboljem redu!

ja računam da će izać do termina pa ako izađe prije bit će super.
znam da su uvujeti kilaža,da cijeli obrok jede na bocu i tjelesna temperatura tijela da se brzo vrati nakon kupanja.pa će mo vidjet.i meni se čini kako napreduje da će prije kući,al vidjet ćemo.držite nam fige za okice da budu dobro........ 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.