Sada je: 30 srp 2026, 23:34.

Učilica

Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.

Moderator/ica: medo14

Učilica

PostPostao/la Urbana » 03 stu 2009, 13:12

Dakle procitala sam pre jednog tjedna na vecernjaku sledece
http://www.vecernji.hr/vijesti/izasla-j ... anak-38856
Mislim da li vredi to nabavljati? Meni izgleda interesantno, no naravno nije sve uvek onako kako i izgleda na prvi pogled ;)
Nama bi naravno znacilo, ako je gradivom pristupacna, jezik znamo, ali ne tako perfektno, ali bi poceli od pocetka.
Da li neko koristi ucilicu od vas, mislim vasi skolarci?
Urbana
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: Učilica

PostPostao/la eli » 03 stu 2009, 13:15

ja imam jednu, stariji tip.
uglavnom, možeš aktivirati samo jedan razred pa se desi da dijete koje ne uči po tom nastavnom planu za pola toga nema dovoljnu podlogu, a druga polovica gradiva mu je prelagana. :dunno
eli
Sveta krava

PostPostao/la Dobri andjeo » 04 stu 2009, 18:18

ima za prvi razred ? ili kako ? gdje se to kupuje uopce?
"Ja sam Alfa i Omega,Prvi i Posljednji,Početak i Svršetak!"
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la eli » 04 stu 2009, 18:31

proguglaj. ;)
sve ti je to ista učilica, isti cd za sve razrede, ali ti možeš aktivirati samo jedan nivo.
eli
Sveta krava

PostPostao/la Dobri andjeo » 06 stu 2009, 18:39

narucila cd za 1 r. bas me zanima kakva ce biti :) javim uglavnom, pise da je bas za 1 r.
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la Dobri andjeo » 07 stu 2009, 19:49

stigla ucilica. preteska su sva pitanja za 1 r. osim toga spora je do bola, a moja se doduse zaigrala s njom secuci po ulicama :lol
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la eli » 07 stu 2009, 20:36

i moja je obožavala šetati ulicama i naša stara učilica je dosta spora i jako grije komp. no pitanja na ovoj iz škg 2007/08 nisu teška, time se zabavljala prošle godine (dobro, za pitanja sam joj ja morala reči, ali tada bi zapamtila odgovor)
baš smo se cijelo jutro zajebavali sa ponovnim instaliranjem jer je komp u međuvremenu bio na popravku. i nismo uspjeli.
eli
Sveta krava

PostPostao/la VK mama » 24 stu 2009, 14:56

eli je napisao/la:i moja je obožavala šetati ulicama i naša stara učilica je dosta spora i jako grije komp. no pitanja na ovoj iz škg 2007/08 nisu teška, time se zabavljala prošle godine (dobro, za pitanja sam joj ja morala reči, ali tada bi zapamtila odgovor)
baš smo se cijelo jutro zajebavali sa ponovnim instaliranjem jer je komp u međuvremenu bio na popravku. i nismo uspjeli.

mislim da necete ni uspjet ponovo instalirat...

to je problem s ucilicama, jednom instaliras i vise nista ne smijes dirat u kompu da bi ostala... nit promjenit disc, dodat memoriju, preinstalirat windowse, nista...
a tu istu oridjidji ucilicu sa instalacijskim brojevima ne mozes instalirat ni na novi komp...

malo su pretjerali sa zastitom...

ustvari, ne znam dal se sad stanje popravilo, mi smo ucilicu dobili u tv igri prije 5-6 godina, i trajala je do prvog preinstaliranja windowsa... pa drmaj, pa zovi njihov broj i nista od toga...
sad imam skolarca kojem bi dobro dosla al djaba kad ju ne mozes instalirat :baba
Barbara 1996
Antonija 2001

VK mama
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la mama z » 10 tra 2010, 12:18

:mah
Da malo dignem topić,zanima me el netko ima onu učilicu za predškolce,el se to isplati kupiti?
N 2005 školarka
D 2008 predškolac
L 2014 princeza
mama z
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la mamuška » 10 tra 2010, 12:26

ja sam kupila i za predškolce i za 1r...za drugi mi to više nije imalo smisla
ovisi dali je djete zainteresirano za komp.što kod moje šefice nije bio slučaj,miško se je znao poigrati na toj za predškolce i mislim da je puno bolje napravljena od one za 1r :dunno
-nama se dogodilo baš ono šta je eli napisala-nastavni plan i program je bio u potpunosti promašen,a ispiti su im bili prebrzi....da ne pričam o sporosti programa i zagrijavanju kompa....
često smo imali problema pri učitavanju pa smo morali zvati neki njihov broj za podršku a tamo rade od 8-16 radnim danom-a klinci bi baš igrali vikendom i tak....
..ja sam nasjela na ovo slavno sniženje pa ju kupiš za 100,00 umjesto pune cjene od 250,00..ali sve u svemu nisam bila zadovoljna...
mamuška
Ovisna sam
Ovisna sam

Natrag na Školarci (i studenti)

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.