Unaprijed molim da se svi oni koji vole popljuvati moje teme ne obaziru na ovu,a svi koji žele podijeliti svoje mišljenje i napisati nešto su svakako dobrodošli
Zanima me kada ste se odlučili na drugo dijete?Jeste čekali najpogodniji trenutak u smislu financija,stambenog ili inih pitanja ili ste jednostavno osjetili potrebu da na svijet donesete još jedno biće?(ok zvuči patetično ali danas mi je takav dan
) Ja sam u dilemama po tom pitanju.Htjela sam malu razliku između djece oduvijek;mislila sam odmah ću nakon prvog djeteta dva-tri mjeseca i na iduće.Da zajedno prolaze neke faze,imaju jedno drugo na onaj timski način.I činilo mi se stvarno jednostavno iako su svi govorili da se u tako maloj razlici čovjek jednostavno na neko vrijeme u potpunosti mora odreći "sebe".
No,međutim,pojavila se jedna izvanredna solucija zvana posao kakav sam oduvijek željela u okruženju koje me "inspirira" neko vrijeme na 4 h dnevno,Šime bi bio za to vrijeme u sigurnim rukama jer ga ima tko pričuvati dok mene nema i slično.
Ali tu se ne uklapa moja trudnoća;i to neko vrijeme.Nekako mi je neozbiljno početi raditi,znati koliko se računa na mene i nakon par mjeseci obznaniti svoje drugo stanje.
Evo to je otprilike moja trenutačna priča.
Zanimaju me vaša iskustva po pitanju druge trudnoće i planiranja iste