Sada je: 19 svi 2026, 10:14.
Moderator/ica: nadicab
Nalazi nisu dobri od MR,losi su i po svemu jos nista ne zele reci tocno,ima jako ostecenje mozga...

mozda se kroz daljnje pretrage ipak ispostavi bolja dijagnoza.

Madir je napisao/la:Uf, žao mi je, nemojte gubiti nadu.
Želim vam svu snagu ovog svita.Držite se.
Uhhhhh....

IINA je napisao/la:Možda sve ipak ispadne bolje nego što sad izgleda.
Djeca su čudesna, njihov mozak je čudesan.
Držim vam sretnice i mislim na vas

Nemojte se predavati 

neutroni

možda ipak na kraju i ne bude tako strašno kako kažu... znam, puno je toga za obraditi u tako kratko vrijeme, sjest će to vama već nekako, bog će se i zato pobrinuti...juhu-juhu je napisao/la:joj što reći, znam kako je.Stric drž se možda nakraju bude baš suprotno,cura vas možda iznenadi.Tražite drugo, treće mišljenje da budete sto posto sigurni da je to to.Dali su vam šture informacije tako da vam neznam na to odgovor.Surra je novi dan i možda vam u miru sve detaljno objasne.Sama činjenica da je MR loše, je informacija koju morate obraditi.Znam da je mala utjeha ali ako vam mogu samo reći da opis magneta mog sina je bio katastrofa po tome bi bio biljka a danas je klinac sa velikim problemima ali gura naprijed i daleko je od biljke.Dapače zna tko smo što smo dosta razumje itd i veliki je ponos svojoj mami i tati.Šaljemo vam puuuuuno vibrica za bar blaži izhod.

IINA je napisao/la:Djeca su čudesna, njihov mozak je čudesan

i vibram da se sve ipak pokaze boljim nego sto sad izgleda, vama zelim puno snage i strpljenja 

Naime o prednjem dijelu mozga se radi. Kazu da moze utjecat na govor pamcenje i jos nesto. Znate vi mozda sta?

Želim vam svu sreću,zaista...a to da ćete se trudit oko lutkice-u to uopče ne sumljam,mislim da si joj puno pomogao već samim tim što te ima... 
-20.09.2009.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.