Sada je: 06 lip 2026, 01:33.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy
Duga je napisao/la:Plus, svi koji ne spreme zalihe para u mladoj dobi, će kopat po kontejnerima jer će se, kao što se zna, urušit sistem mirovina.
A odakle će žene spremiti ako ne rade?

da, muž je konj koji će vući za sebe, djecu i ženu, za danas i za starost

ivana7997 je napisao/la:alisa, nisam razumjela govoris li istinu sada ili si govorila kad si otvorila prvi topic ovdje.
tada si navijestila da ces raditi od kuce kad djeca malo odrastu.
zar su otada vec odrasli? ili nisam shvatila sto si sad napisala? radis od kuce?

pa nam ni to nije dosta nego još to sve skupa začinimo pitanjem: treba li uopće biti tog osjećaja krivnje zbog bolovanja i bediramo se onda između ostalog i zbog toga što smo se "drznule" uz bolesno dijete doma pomisliti kako će na poslu biti problema jer nas nema, a zamjena ne može obaviti 100% posla skorpionka je napisao/la:Nego mi žene smo zbilja komplicirane "biljke"![]()
Nije nam dovoljan bed što nam je dijete bolesno. Onda je još tu i osjećaj krivnje zbog poslapa nam ni to nije dosta nego još to sve skupa začinimo pitanjem: treba li uopće biti tog osjećaja krivnje zbog bolovanja i bediramo se onda između ostalog i zbog toga što smo se "drznule" uz bolesno dijete doma pomisliti kako će na poslu biti problema jer nas nema, a zamjena ne može obaviti 100% posla

(šala, ante, šala)Duga je napisao/la::zub
i ja
toliko da počinjem razmišljati da li od muža da napravim konja(šala, ante, šala)
toliko da počinjem razmišljati da li od muža da napravim konja (šala, ante, šala)
da ne mora jedan raditi po cijeli dan, nego da imaš dva primjerka muža za raubanje 

Alisa je napisao/la: Pa računaj Miki što ostavljemo djeci...
zašto baš ja

Miki je napisao/la:zašto baš ja![]()
toliko da počinjem razmišljati da li od muža da napravim konja(šala, ante, šala)

. mmsetakzovedasenemreuguglat pa mi bilo smijesno i dobro mi legla fora:kiss
.
. kad su bili bolesni (a stvarno nisu nesto puno oboljevali), nekak sam se krpala - dodjem kasnije na posao, odem ranije, dodjem u subotu, dodjem pa samo pokupim papire ili obavim nesto hitno, a za to vrijeme klinca (ili klince) bedina baka. osim toga, kod nas to funkcionira tako da se u firmi vec i predobro svi skupa poznajemo pa ne nosimo ni doznake nit otvaramo bolovanje kad su klinci u pitanju.
i poslodavac onda jaaaaaaaaaaako dobro zna ako netko nije dosao na posao da onda stvarno nije mogao doci, ali isto tako zna da ce taj koji izostaje sve napraviti da to kasnije pokrije, odradi, podijeli s nekim drugim, etc, etc... 
skorpionka je napisao/la:toliko da počinjem razmišljati da li od muža da napravim konja (šala, ante, šala)
Razmišljaj sofisticiranije pa ga klonirajda ne mora jedan raditi po cijeli dan, nego da imaš dva primjerka muža za raubanje

)

draga imge...
Imge je napisao/la:miki![]()
duga, saaaaaaaaaalim se za antu. mmsetakzovedasenemreuguglat pa mi bilo smijesno i dobro mi legla fora:kiss
i meni je smiješno

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.