Sada je: 29 srp 2026, 19:58.
Moderator/ica: medo14

IINA je napisao/la:Da tako je. Kod nas mogu ići doma tek u 15,30.

(ili, kao sto se nama desilo - ma, znala sam ja kako, ali sam to morala dati baki da odradjuje s malenim). uglavnom, uf
kad se sjetim tog vremena sa starijim...

Baka je dolazila oko 14-14,15 u školu i do 16-16,30 kad mi dolazimo s posla bi se klinci malo odmorili i opustili (što im je itekako potrebno).
Ima tu svega, ne treba baš za sve kriviti učiteljice. 

.

Da se nakon škole može poigrati sa djecom. U varijanti da ga kupim u 11 iz škole vjerujem da bi imali problem. Nemoguće je da mu uz aktivnosti i učenje organiziram svakodnevno igranje sa prijateljima. A u tome ga nikako ne želimo zakinuti.

To nikako ne dolazi u obzir, a ovako će nakon nastave imati i ručak u školi, topli obrok, poslije napiše zadaću, a ima i vremena za igru sa prijateljima prije treninga.
Ovo mi dođe ko produženi vrtić sa malo većom dozom odgovornosti
a ja ću biti mirna jer znam da je na sigurnom 
Ovo mi dođe ko produženi vrtić sa malo većom dozom odgovornosti

Ja nemam osjećaj da je moj umoran nakon boravka, ma zapravo moj nije nikad umoran
ma poznavajuć moje dijete već te sad mogu potpisati
no vidjet ćemo 

. Navodno da su jako loši međuljudski odnosi 

lara72 je napisao/la:Imge moram priznati da bi to čekanje nakon škole dok se poigra, pa čekanje na treningu teško meni palo. Dan bi mi se svodio na čekanja. Moram nekako izbalansirati da Fran bude zadovoljan a bome i mama
, i to je vec prava mala ekipica
, pa malo cakule tko je kaj kuhao, kaj je bilo na placu
, pa malo o mirovinama - i prodje tih pol sata. a bake se podruzile i izasle malo van medju ljude...

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.