Sada je: 13 ruj 2026, 17:54.
Moderator/ica: nevenera

Krumpirić je napisao/la:Ima "običnih" proizvodjača pelena, koji prodaju po 150 kn komad, pogotovo stranjski. Ja sam 100kn platila dizajnersku pelenu.

.
.
isto kao i robert s.-njegova je podsjećala na tkaninu za dekor bila je tvrda i neugodna pod prstima...(moje mišljenje)
olja2208 je napisao/la:...nadam se da ce mi ovih 20 biti dovoljno za pocetak...

olja2208 je napisao/la:...da najavim da cemo i mi uskoro međ' platnene guze![]()
..prija mi salje 10 kom bambino mio (stizu iduci tj.), narucila 5 od mamine_cure i jos ce mi mama naruciti 5 u međuvremenu, i imat cu 4 covera, a mama ce mi strikati covere cim joj odnesem kroj tak da cu ih imati jos, veselim se poput djeteta![]()
...nadam se da ce mi ovih 20 biti dovoljno za pocetak...

thinkPINK je napisao/la:Thal nis ti mene ne slusas...![]()
Imas na placi u beba centru bambino mio i napisala sam ti da cu ti dati nase listice koji su ostali neiskoristeni... Il neces?

...ono kao, sad i ja znam 
olja2208 je napisao/la:
..htjela sam vas pitati, kakve su vam ove natura platnene, jel' neko koristio? Posto mi dolazi tetka iz Hrv. mogla bih i njih naruciti pa da mi donese...
..
. Super upija i brzo mi se suši.

.

Sanika je napisao/la:[b]Bambino mio ulošci, tj. ta gaza je, ona veći broj, prevelika i prekruta u usporedbi s drugim platnenim pelenama. S današnjom pameti ne bi ih nikada kupila, kupila bi ko Ina (ako se dobro sjecam) samo njihov cover pa ubacivala tetre, ali to samo kao ispomoc kad su ostale pp zmazane.[/b]

tanjabb je napisao/la:Sta su to ME gacice? Cover? Rikki?

Sanika je napisao/la:Bambino mio ulošci, tj. ta gaza je, ona veći broj, prevelika i prekruta u usporedbi s drugim platnenim pelenama. S današnjom pameti ne bi ih nikada kupila, kupila bi ko Ina (ako se dobro sjecam) samo njihov cover pa ubacivala tetre, ali to samo kao ispomoc kad su ostale pp zmazane.
a ja bas njih ocekujem, između ostalih pelena koje sam narucila, nekako sam mislila da su dobre za pocetak, za te prve mjesece
)Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.