evo ti link
http://www.poliklinika-oftalmologija-ga ... ed_tim.htmima i mail, meni je odmah odgovorila. na telefon je najbolje zvati pred kraj radnog vremena, onda ima više vremena za razgovor, a stvarno je susretljiva, ljubazna, i želi objasniti sve što te zanima.
leće mogu nositi i bebe od mjesec dana, mogla bi i tvoja Mia. Vjeranove koštaju 2000 kn par, s tim da smo uzeli i jednu rezervnu, i već naručili drugu rezervnu jer je jednu progutao (bolje da ne objašnjavam kako je to uspio

). njegove su odlične, ne ispadaju samo tako, jedino kada jako trlja oko, a to se ne može ne primjetiti, pa ju i pronađemo. kaže da bi ih bez problema mogao nositi nekoliko godina, samo što mu nakon treće više neće odgovarati. ima i jeftinijih, ali ona je rekla da su ove najbolje za djecu s afakijom (koja nemaju svoju očnu leću), tako da će za tvoju curicu možda biti neka druga cijena.
doktorica je zbilja divna, imam samo pohvale za nju. sestra isto strpljiva i susretjiva. ne znam koliko naplaćuje preglede, mi smo došli s gotovim nalazima skijaskopije, samo ga je malo pogledala, dosta s nama razgovarala, izgubila je dosta vremena s nama, ali nam nije ništa naplatila.
za suho oko mislim da se samo mora nastaviti kapati, preporučit će kojim kapima, mislim da mogu te umjetne suze.
ako već planiraš uzeti leće, bilo bi dobro što prije, jer intenzivniji razvoj vida traje do 6. godine.
nama su rekli da za razvoj vida, znači dok su djeca tako mala, leće imaju puno veću učinkovitost od naočala. zato smo se odlučili na tu opciju, svaki postotak vida nam je važan.