ovako. meni su u bambino mio stale moje pelene s tanjim ušivenim uloškom ili bella s tankim uloškom, ali su tetre ipak najbolje pasale - vanjska u origami fold, a unutarnja presložena 3-4 puta u veličinu uloška
Sada je: 18 tra 2026, 15:09.
Moderator/ica: nevenera

silki je napisao/la:ma ti bambino mio coveri izgledaju kao i svi drugi coveri, samo imaju te utore da možeš tetru zagurat. mislim da ih možeš bez problema koristiti i u kombinaciji sa bilo kojom fitted pelenom.
i ja sam se tome nadala, ali ni jedne nisu stale da ne strsi van

. Vec smo ih 5 noci koristili bez curenja
. Kako smo dio fitted pelena prerasli narucila sam nove, vec su mi stigle kod mame (ona svaki put vidi pelene prije mene, nije fer

silki je napisao/la:ništa garant. silnim pranjima ga je dodatno ufilcala
. A sigurno su se malo i ufilcale. Kako me kod mame vec cekaju iste takve samo veci broj neka ih ufilcanih
. tanjabb je napisao/la:Silki, narucila sam i one Swaddlebeesice AIO kravice, od tih pelena nemam jos ni jedne.

da. tako je i boro. još uvijek kad se naglo izduži vratim na kopčanje prije. stavi manji cover dok ga ne udebljašnevenera je napisao/la: da ostavim na miru dok se ne popuni ili?

Pelena je preslatka a sumnjam u funkcionalnost i trajnost iste u upotrebi
Cak i socker ako nije vuneni - konac je obicno pamuk - nema sanse za nicim.... 

tanjabb je napisao/la:Ja prijavljujem da je XY pokusaj lanoliziranja Disaninih gacica uspio.
. I onda smo malo razglabale (čitaj hvalile pp) a ja sam im kao majka od iskustva
držala minimini radionicu. Nevenera bi sigurno bila ponosna na mene

silki je napisao/la: ove končane može nositi ispod nekog minjaka

stavila si slike, konačno!

Krumpirić je napisao/la:stavit će.
bile su krasne, prva je baš bila čeče, kao obrasla lišćem, baš za tu prigodu.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.