svakako-meni razmaženo dijete znači ono koje nema, ne poznaje i ne poštuje granice-onda mi je za tako malo dijete čudno i pričat o razmaženosti

Sada je: 06 lip 2026, 01:35.
Moderator/ica: Hajdi

Krumpirić je napisao/la:ja ništa od toga ne mislim-moja mala šmizla je neusporedivo veća maza od šerifa

nevenera je napisao/la:o da, kao neka frustrirana ljutnja. bez suza.

jer ne mogu od njega ništa.Ni skuhati,ni počistiti...Napominjem da je zdraVA BEBA,NEMA NIKAKVIH ZDR. PROBLEMA,normalno jede...panika me lovi jer uskoro idem raditi a on će u jaslice,pa šta će tek tamo biti!!Molim vas za savjete!!

već isprobano,ima prostirku na podu dužine 4 metra,igračke i sve živo,no ništa mu nije zanimljivo...samo ja,ja i ja...

i dugo se to obijalo meni u glavu, skužila sam to kod drugog djeteta kad sam se malo drugačije postavila ali od samog početka, odvajala ju od sebe, a i on je bio često bolestan pa nisam imala srca.
ZacKa je napisao/la:sam to kod drugog djeteta kad sam se malo drugačije postavila ali od samog početka, odvajala ju od sebe
Krumpirić je napisao/la:ima puno takvih tema, a ja svuda pišem svoje mišljenje da razmaženost znači nepoštivanje granica, a to bebe ne mogu raditi, jer ni pojma nemaju što su granice![]()
možda "zahtjevnija" beba u smislu-razdražljivija, češće gladna, smeta joj svaka dlaka...ili jednostavno osjetljiva na tvoje promjene raspoloženja, na okolinu,na..

.Krumpirić je napisao/la:ZacKa je napisao/la:sam to kod drugog djeteta kad sam se malo drugačije postavila ali od samog početka, odvajala ju od sebe
svi mi različito poimamo majčinstvo, moji su stavovi da nema ništa loše u maženju i paženju uz granice svojeg psihofizičkog zdravlja
mnogo žena misli kao ZacKa, da dijete treba naučiti na nekakav drugačiji sistem, režim funkcioniranja
Ja to ne mogu, zapravo NE ŽELIM, ali tko hoće....

ZacKa je napisao/la:sam to kod drugog djeteta kad sam se malo drugačije postavila ali od samog početka, odvajala ju od sebe

, mada i nju nosam i uzletam se kad zajaukne. Stvarno mislim da je do djeteta. 
), i ne možeš drugom nikada dati toliko vremena i sebe kao prvom. Dijeliš sada to vrijeme na 2. I sama kažeš da se curka igra sama ali i vjeruj mi manje se s njom uzletaš nego s prvim, manje si na iglama jer si to već otprilike prošla, , pa sad imaš iskustva da ne treba na svaku skakati . Nešto moraju i sami znati rješiti.

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.