Nudi nam se nekoliko programa na izbor a moramo se odlučiti do sredine sljedećeg tjedna.
Radi se o stranim jezicima, folkloru i sportskoj grupi. Kreće se od rujna (on će tada imati 3 godine), ako se odlučimo za to, malac neće više biti u svojoj grupi nego se formiraju nove grupe (ili upada u već postojeću, valjda kako u kojem slučaju).
Tete su nam malo objašnjavale kako to izgleda i čini nam se dosta zgodno, te grupe su manje nego "obične", dobno su miješane pa kažu da je to dobro za malce jer ih vuku ovi stariji...dodatno se plaća cca 300 kn, ovisi kako koji program.
Eeeee, a mene zanima kako to u praksi izgleda (ne znam koliko je to uopće uobičajena praksa po vrtićima), jel to stvarno dobro ili i nije nešto...
I pojma nemam za što bi se odlučili, jezici se meni čine dobrom idejom jer naravno uče kroz igru, nitko ih tamo neće drilati ni sa čim. A on je pak totalno sportski tip, stalno je u pokretu, voli sve fizičke aktivnosti i jako je spretan, pa bi možda bilo bolje da đipa po cijele dane u vrtiću pa da je mirniji doma

.

, to kod kuće ne bismo uspjeli sigurno.