neka

platnena parlaonica je topic za pitanja i razmjenu iskustva u platnenom pelenaštvu.
obvezna literatura na početnike - PLATNENE PELENE - sve što ste oduvijek htjeli znati o njima

Sada je: 18 tra 2026, 15:07.
Moderator/ica: nevenera

Mrđi je napisao/la:e to krumpi, dok se ja sjetim. pa sad pitam koliko tetri? kako da ih savijem? taj džep mi pari prilično glomazan.
Nadam se da ce se i mala guza i mama super snaci sa pp!
mislim, ima tu jos puno da se cita a cekam i vlastitu praksu pa cu tek tad moci reci da sam sve pohvatala ali bar nisam kao sa marsa pala (skr. AIO, OS, HM...nis' mi nije bilo jasno
)

pogotovo uzevši u obzir da je mama koja ju je sašila početnik u šivanju pelenica(mislim da je rekla da joj je to bila 4 sašivena pelenica u životu)

čekali smo ih puna 2 mj!!! već sam pomislila da i ovaj paket neće stići!!!

dobro si dočekala!Mini Me je napisao/la: čekali smo ih puna 2 mj!!!
da meni nešto dođe nakon 2 mj ja bih, koliko sam zaboravna postala, vjerojatno prije otvaranja zvala policiju zbog sumnji na bombu. 

nemogu se ni prijaviti na paypal
mamuška je napisao/la:e sad cure koje naručujete...silki....
-i ja bi nešto naručila paypal mi nikako neće odobriti karticu (american)šta trebam napravitinemogu se ni prijaviti na paypal
i ako netko zna-naručila bi materijal i piše "Approximately 58-60 inches wide, and 10 oz/yd." ma koliko je to ja tutlek nikako to izračunati u yardima

ela di ami je napisao/la:a ovo 10oz/yard ne kontam, jer 1 oz je oko 30 grama, 1 yard je metar
)
uvijek ih uguram ih u pelenu, pazim da ih ne ostavim vani. ako zaboravim i onako su tu zaštitne pa nema problema. ali i kad bih zaboravila ugurat nije se dogodilo da se išta slijeva već bi papir bio mokar i to je to. ne bi prošlo.
pokušavam potrošiti paket koji sam kupila ali baš je teško potrošiti tih 200kom
pa sam odustala
valjda sam se navikla. imam još 2 role (dakle 400 komada, muko moja ja stvarno ne znam brojat) pa sam mislila vidjeti kako dalje, tj da li bez njih. inače trošim oko 3-4 dnevno tako da imam ja fore s ovih 400 oko 3mj. Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.