Da ukratko pojasnim svoje muke, naime moj sinčić ima jako izražen refleks sisanja i stalno hoće biti na dojci. Rodio se s 3240 kg i u 2 mjeseca je skoro udvostručio kilažu na što je pedica rekla da je toliko trebao dobiti s 4 mjeseca (sad ima 6100 kg).
Ja pokušavam njega zabavit, nosakam ga, pričam, svašta nešto, ali dijete hoće ciku.
Kad sam onda nju pitala sto da radim da mu dam dudu? ona je izričito rekla NE dudu, a kako moj gura i šaku u usta pitanje je kada će otkriti svu sreću palca
i kad sam joj rekla što nije duda bolja od palca? ona je rekla opet NE palac je uvijek tu, a ja bas to gledam kao neku manu. Dudu maknem kad je dovoljno velik, dva dana plač i gotovo, odviknuo se, a palac je uvijek tu...I samo da još nešto napomenem: iz meni nepoznatih razloga i ja nebi da duda i zato do sad nisam dala dudu. Iako možda je bolje to nego da mi se prejeda???
Što vi mislite??

) i nikad nije počeo cuclati palac.. otkad su zubići izašli, nema više ni rukica u ustima .

i to od to malo dudanja, da mi zubarica nije rekla ne bih vjerovala da je to od toga (sto bi tek bilo da duda non stop kao sto vidim da ima klinaca