Moja cer je 2001. godiste pa je sigurno godinu dana kod obiteljske ako ne i duze. Ne kuzim ovo kako tek 2001? Pa oni sad slave 9 godina
Sada je: 17 tra 2026, 19:13.
Moderator/ica: medo14

palunkica je napisao/la:Ne bi htjela kod nekoga koji ima same penziće

Adorabla je napisao/la:Moja cer je 2001. godiste pa je sigurno godinu dana kod obiteljske ako ne i duze. Ne kuzim ovo kako tek 2001? Pa oni sad slave 9 godina

eli je napisao/la:mogu oni ostati ako ih doktorica ne pošalje, ali im hzzo neće za njih platiti glavarinu, a koji će doktor raditi besplatno.
A to je bit će taj dopis od HZZOa. Tražila ga je ali ga nije mogla naći. Mislim da ću ignorirati.Tako piše. Doktorica Regan. Ta ima i preko svake kvote popunjeno

medo14 je napisao/la:moji su još kod svoje pedijatrice. Godište 2000. i 2002., nitko nas ne zove, mi ništa ne pitamo. Mi smo se pritajili i čekamo poziv.

medo14 je napisao/la:moji su još kod svoje pedijatrice. Godište 2000. i 2002., nitko nas ne zove, mi ništa ne pitamo. Mi smo se pritajili i čekamo poziv.

i kod koje se dugo ne čeka; jedini bed je što je ona često po specijalizacijama, pa joj zamjene nisu dobre.
. Ili 97, 98 i 99, ne znam točno, tri su bile zaredom, a nijedna nije počinjala s 20..
Bubidea je napisao/la:sapto, ak si gore gdje i ja, a mislim da jesi..onda je pisalo godiste 96,97,98
znam, jer je moj 99. pa ne mora jos van

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.