Sada je: 22 srp 2026, 12:35.

proslava 5.rođendana

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

proslava 5.rođendana

PostPostao/la mama z » 03 svi 2010, 11:22

Ovako N uskoro slavi 5. rođendan i zapela je da hoće pozvati svoje prijatelje iz vrtića pa sam mislila budući da baka i deda imaju veliko dvorište da ih pozovemo k njima jednu subotu na par sati.
Imaju tamo kao što ste vidli na fotkama tobogan,klackalicu,ljuljačke,penjalicu i pješčanik koji se raspao i čeka popravak,valjda će biti do rođendana.
Pa onda bicikle,lopte....
Milsila sam joj ograničiti broj koliko ih smije pozvati i pripremiti im pizzu,grickalice,sokove,balone,tortu i to sve vani složiti.
To bi bilo krajem 5. mjeseca pa vas molim ako imate kakve ideje ili iskustva kako ste to vi organzirali,koje sadržaje im dali,šta su roditelji rekli na to,da li su pustili svoju djecu,koliko ih je bilo itd.
Ako sam stavila temu na krivo mjesto,molim moderatorice da premjeste.
N 2005 školarka
D 2008 predškolac
L 2014 princeza
mama z
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: proslava 5.rođendana

PostPostao/la mama i ema » 03 svi 2010, 11:32

Ja nisam takvu proslavu radila, ali smo bili prosle godine na jednoj. Takodjer u bakinom dvoristu :mrgreen
Klincima je bilo super, imali su mađionicara, koji je izvodio trikove, radio im likove od balona i sl. Mada i bez njega bi im opet bilo super. Bilo je 10ak djece. Roditelji su mogli ostati ali neki su i otisli. Klinci od 5 godina su vec dovoljno veliki da ostanu na rodjendanu, kako u igraonici, tako i u dvorištu. Vrata od dvorista su bila zakljucana - da ne bi nekom na pamet palo :shock
Zadnja izmjena: mama i ema; 03 svi 2010, 11:33; ukupno mijenjano 1 put/a.
mama i ema
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la rusulica » 03 svi 2010, 11:33

SAmo da komentiram da mi je ideja super i ne vidim zašto ne bi ispalo odlično ili zašto ih roditelji ne bi pustili. Jeli to daleko?
Možeš staviti jedan stol s kavom i kolačićima za roditelje koji žele ostati.

Pusti im mjuzu i nek se izludiraju. Bolje im je boraviti na zraku i skakati po tim igračkama nego da sjede u zatvorenoj sobi. Ovako će više i ogladniti
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la Krumpirić » 03 svi 2010, 11:35

rusulica je napisao/la:SAmo da komentiram da mi je ideja super i ne vidim zašto ne bi ispalo odlično ili zašto ih roditelji ne bi pustili. Jeli to daleko?
Možeš staviti jedan stol s kavom i kolačićima za roditelje koji žele ostati.

Pusti im mjuzu i nek se izludiraju. Bolje im je boraviti na zraku i skakati po tim igračkama nego da sjede u zatvorenoj sobi. Ovako će više i ogladniti

:dada
ja se nadam da ćemo mi slavit s roštiljem :mrgreen
Krumpirić
Cobra 11

PostPostao/la mama z » 03 svi 2010, 11:52

mama i ema to za mađioničara je super ideja,ali meni preskupa i neizvediva,nadam se da će im i bez toga biti lijepo.
Vrata od dvorišta će naravno biti zaključana :dada
rusulica ma nije daleko,u istom mjestu gdje i mi,10 minuta pješke od vrtića. ;)
Ovo je super ideja za kavu i keksiće za roditelje,hvala ti. :dada
Krumpirić i mi ćemo tako,u nedjelju s kumovima i prijateljima,a ovo sam mislila složiti u subotu na par sati samo za N i njezine prijatelje. :dada
mmar da,tako sam i ja mislila negdje od 14 do 18 ali do 10 da ih bude najviše da ne bude gužva i to samo njezini prijatelji iz vrtića a kao što sam već napisala u nedjelju bi bili kumovi i prijatelji sa svojom djecom,ima i malih i velikih pa bi onda roštilj i možda prase okrenuli ;)
i pozivnice planiramo napisati,ako imate koji link s idejama na netu slobodno napišite i ako se još čega sjetite,sve savjete rado primamo :)
N 2005 školarka
D 2008 predškolac
L 2014 princeza
mama z
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la teutonija » 03 svi 2010, 12:39

Mi svaki rođendan slavimo tak ,doma u dvorištu i uvijek je :1 i djeci i roditeljima koji ostanu.
Budilica, 2003.
Mudrica, 2006.
teutonija
sex blau aviona

PostPostao/la maminleptirić » 03 svi 2010, 17:05

I mi u dvorištu iako smo u 10 mj. uvijek je sve ok.
maminleptirić
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Duga » 05 svi 2010, 09:26

Mama z, organizirajte 2-3 igrice (angažirajte se ti ili suprug ili neki otvoreniji tinejdžer koji ti je nadohvat ruke pa klince malo animirajte ;) ).
Između grickalica, torte i trkanja po dvorištu ubacite koju igricu koju će društvo rado prihvatiti (ne treba vam mađioničar :) ).
Primjer:
-„igra kipova“ (pustite življu glazbicu tipa Makarena, to klinci vole, neka plešu, moraju se zaustaviti onog trena kad netko prekine glazbu, zadržati pozu u kojoj su se našli i glumiti kipove, tko se mrdne ispada)
-ako imate popločani dio dvorišta dajte im krede pa neka crtaju malo
-pjesma i ples (otpjevajte s njima 2 pjesmice koje klinci vole tipa Kad si sretan, Hoki poki koje trebaju popratiti i pokretom)
-neka igrica s loptom ( dobacivanje, igra muhe)
-Ide maca oko tebe...

Moja curka je treći i četvrti rođendan slavila s klincima u dvorištu i bude jako lijepo (i živo :mrgreen ). Dan prije protulumarimo mi odrasli.

Sretan ročkas! :proljece
Duga
podobna za kumu

PostPostao/la mama z » 05 svi 2010, 11:52

Duga hvala ti,ovo su super ideje s igricama :dada
N 2005 školarka
D 2008 predškolac
L 2014 princeza
mama z
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la rusulica » 05 svi 2010, 12:43

Da se nadovežem na Dugu ... ples sa stolicama, igra gaze, pantomima...
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 21 gostiju.