Sada je: 19 svi 2026, 11:07.
Moderator/ica: nadicab
znam da riječi utjehe ne znače puno u ovom teškom vremenu iščekivanja najgorega, što god napišem mi zvuči prazno... samo da znate da smo mi tu s vama 

Laurini je napisao/la:Molimo se da je Bog uzme k sebi da se ne muči, jer je ne mogu gledat tako mršavu (samo kost i koža) - debljina nogice je kao palac na ruci, blijeda kao da nema kapi krvi u sebi, glavica velika i teška i stalno se znoji zbog pritiska u njoj, pa zato i te ranice.....![]()
Hrane je na sondu jer nema refleks gutanja, ali zbog toga svega što se u glavici događa nemože se zdebljat.

LTL je napisao/la:imakakvih novosti,tako mi je žao
,katastrofa,sutra ju idemo vidjeti oko 13 sati

Laurini je napisao/la:danas smo zvali i kazu da opet ima te konvulzije i da su vratili infuziju i da je dobila temperaturu i da je to vezano za mozak...![]()
,katastrofa,sutra ju idemo vidjeti oko 13 sati

, i nadam se da se stanje ipak malo popravlja. 

,tesko ju je tako vidjet a opet je i tesko ne otici ju vidjeti ,neznam zasto ju muci onaj gore,stvarno neznam,da barem ima mogucnost da joj se skrate te muke koje prolazi svakodnevno sa napadajima i svime...

Uopče neznam što reć, strašno mi je žao lutkice... tužno, tužno! 

-20.09.2009.
, šaljem vam 

nadicab je napisao/la:da li će joj ugraditi shunt zbog hidrocefalusa?
Vama oboma
I bilo bi jako korisno kada biste se obratili za psihološku potporu; vani vam to bolnica organizira, a ovdje kod nas se roditelji sami snalaze. Naša psihologica s Rebra se baš specijalizirala za pomoć roditeljima i djeci u teškim situacijama bolesti. Ide na uputnicu, pa kada razmislite, javit ću vam preko pm

malenoj Lauri veliki 

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.