tja, sto rec, razumijem i dijelim vasu ljutnju. ja se nisam htjela radit luda, iako, isto je malo potrajalo to s tim faking kartonima, tj.s prijavom u HZZO

jer, ipak su mi svaki put izasli u susret, mogu i opet zatraziti njegovo misljenje sto mi je uzasno bitno, pa nisam htjela otici da me bas moraju tjerat. iako, znam da ima djece koja su ostala

ljuti me to, ali takvih piz... uvijek ima. ja sam moje prebacila kod moje dr.opce prakse koja isto ne prima nove. nije losa, samo se drzi ko pijan plota to mi malo bez veze, ali
evo, pr. ja sad imam taj odvratni konjuktivitis, ni danas mi nije znacajno bolje, sutra moramo na kntr. rekla je da ako mi ne prodje da cu u petak morat na komisiju jer je HZZO rekao da za tu dg je bolovanje 7 dana. to sto ja svaki mjesec izdvajam hrpu love od place i sto ih rijetko trebam (obicno ovaj jesensko-zimski period) boli ih da ne velim kaj....... oni imaju svoje i tocka. e, to me ljuti da bih mogla nekog upucat. tako i prosle godine, imam inace kronicno sa sinusima problem, terapija traje 14 dana, ali bolovanje je 7 dana i kako mi fakat nije bilo dobro dr. je predlozila produljenje ali moralal sam na komisiju

mislim, oni vjerojatno prihvate preporuku tvog lijecnika, ali....taj gubitak vremena, to uzaludno bacanje novaca..... ja to ne razumijem... ne za ovakve kratke stvari, mozda kod duljih ima nekog smisla, ali to se na kraju opet sve svede na administraciju, a kad nesto stvarno trebas onda ili moras privatno ili cekat dok ne odapnes

ljuta sam.....