Sada je: 06 lip 2026, 02:45.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

Zoila je napisao/la:Ista stvar s mobitelima - neka djeca vec u vrticu dobiju svoj mobitel.
a u svijetu? cista znatizelja moja. Ima vas dosta u inozemstvu, kakvi su trendovi s djecom vrticke dobi i osnovno skolske dobi s facebookom i mobitelima?
fejsbuk?
nikad cula ovdje, zaista.
). u 3. razredu pocinju polagano dobivati oni koji npr. sami idu iz boravka doma, ili eventulano na neku aktivnost. opet se mogu nabrojati na prste jedne ruke. tek sa polaskom u gimnaziju (1. razred je ekvivalentan nasem 5.) jedan dobar dio vec ima mobitel.ronin je napisao/la:stvarnost me neće lupiti po glavi i znam koliko odrastu...predajem tom uzrastu
rekla sam,jedini nema mobitel.
jedini neće imati fejs dok ja kao roditelj kršim zakon
možda stvarnost nekoga drugog lupi po glavi,a ne mene

Bubidea je napisao/la:tvoje najstarije dijete ima 7,5 godina
znas li koliko oni odrastu u roku nekih 2-3 godine?
znas li koliko su odrasli s 11 ili 12?
mozes ti zeljeti sto hoces, stvarnost te cesto lupi po glavi
da, moj ima profil na fejsu
ima 11 godina
igra igrice i dopisuje se s prijateljima
i upoznala sam ga sa svim opasnostima interneta

dazd je napisao/la:Ronin , ako on hoće napravit će fejs za koju godinu kod npr. frenda , ma što ti mislila o tome.
I neće se nazvati imenom i prezimenom nego nekim nadimkom i skrivat će se.
Meni je draže da mi kćer ima fejs i da sam joj ja frend i pratim što radi nego da joj branim.

ronin je napisao/la:
i zašto bi bilo u redu činiti nešto samo zato što to drugi čine?
u redu je biti poseban i drugačiji.
l

posebnost je u njima samima...a ne u nome što mi roditelji zacrtamo da mora biti posebno.

;

a ova prof, inače mirna, nekonfliktna, dobra i popustljiva ženica koju klinci jako vole, je htjela smo zamoliti oca da porazgovara s kćerkom o tom bezobzirnom ometanju nastave

no, dobro, ja govorim sa strane nekog tko nema dijete školske dobi.kad moj dođe u taj period, tko zna što će se smatrati normalnim...
kada vidim ili cujem kakvi ljudi hodaju ovim svijetom

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.