Autorica topica je spomenula granicu od 13 godina..a ovdje se izgleda javljaju samo mame prvašića
Pa naravno da prvašićima ne treba ni fejs ni mob
Al bome već dvije-tri godine poslje se stvari itekako mijenjaju
I ne možeš imat iste zahtijeve i kad ti dijete ima 5, 7, 9 ili 12 godina, nikako.
I nisu svi klinci isti...
E da, vidim često te grupe "svi koji mrze ovog" "svi koji misle da je taj neko glup ili ružan"...i djeluje grozno....al sam recimo skužila da to naprave onda kad se malko posvađaju s frendom...i za 3 dana otvore grupu da je taj isti najbolji, najljepši, pa "best friends forever" sa brdo srčeka

(curice pogotovo). Ma dječja posla
A ono u vezi nekulture....ima nekulture svuda, u svemu i bez obzira na dob.
Koliko puta sam samo s djetetom (i onim s pp s kojim mi nije lako čekati) došla liječnici a ova bez pardona brblja telefonom o glupostima i to traje li traje....A još nije izvadila ni svoj mob nego koristi službeni telefon.
I kako se onda čuditi klincima u pubertetu. Ili misliti kako su im roditelji juče sišli s brda. A možda su baš uvaženi pedijatri.
Kod nas u školi isto plijene i nose kod pedagogice sve stvari koje se ne smiju na satu koristiti. Moj nikad nije izvukao mob na satu, uvijek ga uredno isključi za vrijeme sata...ali sjećam se da je jednom u 2. razredu donio neki autić, bio je baš poseban i htio ga je pokazati frendovima. Učinio je to na malom odmoru a ne na satu, i učiteljica mu ga je svejedno zaplijenila i telefonski me obavijestila da sutra moram na razgovor kod pedagogice I onda se malko osjećaš ko kreten kad ti neko drži bukvicu o odgoju, i strašnom propustu zbog donošenja autića u školu

al ajde neka, kad već imaju taj princip.
Hajdi je napisao/la:Roditeljima koji su uvjereni kako su njihova djeca super poslušna i moj-to-ne-bi-nikad savjetujem da se malo prisjete kako je bilo kad su sami bili djeca i tinejdžeri. Zato radije zagovoram dozvolu uz roditeljsku kontrolu.
Pa evo čak i na ovom forumu punom presavršenih mama, kad čitaš one topice kakvi ste bili kao klinci, srednjoškolci, studenti ....svi redom su bili strašno divlji, radili sto čuda, sve i svašta probali, dizali autoritetima tlak na 300 (i opet postali uzorne osobe s uzornim karijerama)...a žele i zahtijevaju pa i imaju apsolutno savršenu i uzornu, poslušnu djecu. Jer to tako MORA bit i nema mrdanja
Malo mi tu nešto ne štima....