uzivamo u lijepom vremenuSada je: 22 svi 2026, 05:33.
Moderator/ica: nadicab
uzivamo u lijepom vremenu
martina mama je napisao/la:Znamo da ce nam je ukinuti, ali se bojimo da cemo morati vratiti ovo sto su nam isplacivali u zadnje tri godine. Je li netko imao ovakva iskustva i sto se dogodi kad oni zaborave napisati rjesenje? ?
evo možda nešto slično vašem slučaju.

ali ide to... ( IDE..STANE.. KRENE..GURAJ i tako naizmjence) . Samo živce na hosentregere i svakodnevna mantra " mi - to - mo- že - mo".
Dinkic je napisao/la:Slijedeci tjedan uz skolu krecu i obveze, srijeda logopedinja, cetvrtak engleski u Helen Doron (HD). Prosle godine engleski u HD i onaj u skoli su se bas lijepo nadogradjivali.
Nakon cetiri godine bili na kontrolnom pregledu kod geneticarke, ulazimo polako u pubertet (tu ne kasne) pa je bio dogovor da se dogovorimo za potrebna pracenja. Filip je visok 130 cm i 23 kg tezak, mrsavko ili kako to kazu gracilne gradje. Slijedeca kontrola za godinu dana. Sada cekamo nalaze stitnjace, prije dvije godine su bili dobri. Izvadili smo zubic pocetkom srpnja, konacno drugi kojeg mu je mama izvadila, ostalih sest je vadio stricek zubar neke i uz inekciju. Zubici jos saraju neki naprijed neki iza, no polako se ispravljaju.
E da novost je i da smo dobili invalidninu, pa ce biti i djecji, konacno i ta prica da se zavrsi. Kao sto je i Domimama rekla kako ne koristim SRV imat ce punu invalidninu bez obzira koliko je u skoli.
- u 18h. Borna ide na More English For All Children, a Dodo na More English for Infants - tako sam dogovorila sa tetama tamo - cini mi se da bi mu nastavak (ovo na kaj B ide) bio malo prenaporan - vec su prosle godine ucili brojati do 30 na eng... a on jos uvijek broji samo do 10 (mehanicki) dok ima usvojen pojam kolicine do 3 bez greske.

irena1506 je napisao/la:Bravo Filipu i Janu na skolskim uspjesima!!!!!!!!
Draga pozitivna Irena slazem se s tobom i ja radim usporedbe izmedju Ivana i Kikija i cesto vidim kako se lijepo nadopunjavaju.imam super vijest: KIKI JE PRIMLJEN U KASTEL STARI U SKOLU "PROF. FILIP LUKAS" U KOJU IDE IVAN!!!!!s obzirom da on prvi razbija led u Kastelima, molim moje forumasice Irenu, Dinku i sve ostale mame kojoj djeca idu u redovitu skolu savjete, bombardirajte me idejama....Preko kastelanske Udruge "Nasa dica" doci cemo i do asistenta, pa i tu molim savjete koga odabrati... mah mah svima

nadicab je napisao/la:kaj imate razrede do slova R

Dinkic je napisao/la:http://www.zadarskilist.hr/clanci/08092010/prva-prvasica-s-down-sindromom

irena1506 je napisao/la:Drage moje forumasice, Kiki jako voli ici u skolu, svaki dan pita hoce li i sutra, kad mu kazem da hoce vikne: juhu! Nije se toliko veselio vrticu. Posljednjih par dana Ivan i Kiki bi sami otisli u skolu, a ja bih ih docekala ispred skole. Ivan kaze da se Kiki odmah sa svima skompao u busu

aina je napisao/la:Opet sam se podsjetila da svoje dijete nikad nesmijem podcjeniti samo zato sto je "posebna"

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.