Nažalost, Valek se jako, jako pokvario

Sada je: 20 ruj 2026, 21:47.
Moderator/ica: nadicab

mahima je napisao/la:Godinama idemo kod Valeka, no postali su jednostavno nemogući. I cijenom i uslugom.
Sjećate se Seinfelda i onog što je prodavao juhu i toliko usput mučio kupce da su ga prozvali - soupnazi - e tako sam ja Valeka prozvala shoenazi![]()
Dobije tisuću kuna - a napravi cipelice koje ne stoje više od 600 kuna, a papuče više ne dijeli - jer sad ima neke posebne koje dođu 300 kuna!
Zadnji put toliko su mi digli tlak - da im se ne mislim vraćati!

( šalim se naravno)
) onda cipele mogu koštati i 700 ili "kak se dogovorimo" ... 
IRENA je napisao/la:Ljudi , žene( šalim se naravno)
ja ću sada upasti ko s Marsa - govorite o ortop.cipelicama za koje dobijete doznaku ? zar ne?
Gledam malo ortp.pravilnik i popis pomagala i tu se vrte sve cifre preko 1000kn - po paru ... I sad imamo situaciju da Valek daje jednu cijenu pa malo daje papuče pride , malo ne daje...
Stvarno ne znam ( čak i uz individualnu izradu, uzimanje modela(otisak ovakav - onakav) ) ali meni se ta cifra čini fakat dobra ( čitaj: preskupa) za jedan kvalitetan par specijaliziranih cipela...
Pa onda kad se dodje "privatno" ( a što mnoge od vas moraju koristiti jerbo djetetu noga raste brže od pravilnika - kao što i pacijenti sa kateterima za jednokratnu uporabu začudo moraju piškiti više od jednom dnevno) onda cipele mogu koštati i 700 ili "kak se dogovorimo" ...
Nije čudo da nam firme za promet ortop. pomagalima niču "ko pečurke"...

ili da ostanem na onom jednom ( ajme majko ) modelu u Servusu? 

Možda je samo do žene koja tamo radi. Ako si u Zg, vidi, možda imaju još neki dućan. Ili probaj Bauerfeind. Ja s Valekom nisam zadovoljna. Ni s pristupom, ni s kvalitetom (u smislu ortopedske cipele), jer su joj na stopalu bile dobre, ali labave oko gležnja - kad ima tanku nogicu. Možda je bolje i jedan model u Servusu (ako nije baš ružan) ali da je kako treba, nego cipelice s cvjetićem koje nisu to što bi trebale biti.

mahima je napisao/la:Ponašaju se tako da ću, čim mi se dijete vrati s praznika, reklamirat ih i zaprijetiti novinskim člankom; preširoke su mu, plešu mu oko nogeDobio je od države ravno 1000 kn za sandale koje ne vrijede ni 300

mahima je napisao/la:Ponašaju se tako da ću, čim mi se dijete vrati s praznika, reklamirat ih i zaprijetiti novinskim člankom; preširoke su mu, plešu mu oko nogeDobio je od države ravno 1000 kn za sandale koje ne vrijede ni 300

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.