Sada je: 10 lip 2026, 19:23.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

i počeo svako malo tražit sisu, po danu i noći. počela s nekoliko žlica rižinih, jučer dodala jabuku kuhanu na pari. Popapa sve i hoće još... Koliko žličica max mu smijem dati nakon ovih 2-3 dana? Kak vi to mjerite? važete ili ? Nemojte me jako kuditi što smo krenuli ranije.. 
Rizine pahuljice Hipp sa malo AD (nisam u stanju da izdojim pokusavala jako) Inace je cujica iskljucivo dojila, al je stagnirala na tezini od zadnjeg sistematskog, pa smo malo ranije krenuli (doc je rekla dohrana AD mlijekom sto je ona odlucno odbila)

Ja sam imala sreće da je Karlo prihvaćao rižine i samo na vodi, pa nije bilo potrebe dodavati, doduše njemu su se druge stvari ionako bolje svidjele od toga. Meni izdajanje isto nije išlo...
, pojede oko 100 ml i rižinih i rižinih s jabukom i kruške. Sve bio jabuke i kruške, rižine su hipp da mogu s mojim mlijekom (dm-ove i mmilupa sam našla samo s ad-om
). Povrće krećemo za 3-4 dana- dvoumim se između batata, mrkve, korabice i tikvice- sve ima u vrtu osim batata. Zanima me da li to voće povrće dajete čisto ili koji put ubacite rižine?
Što od njihovih proizvoda kod nas mogu koristit za kašice?
- danas skuhala malu tikvicu na pari, smiksala u multipraktiku, po receptu bebi kuharice. Grozno se beljio ali sam mu davala, onda je počeo ko da mu se diže želudac se beljiti, tako nakon 2-3 žlice po 3-4 puta. To me ful prepalo pa sam odustala. E sad... nisam znala što dalje..
pa sam dala jabuku kašicu koju znam da mu je ok (zasad smo jeli rižine, jabuku i krušku) nakon malo prvotnog beljenja otvarao je usta i smijao se , pojeo oko 80 ml i onda se opet ko da mu se povrača izbeljio i sve skupa ispovračao, i jabuku i ono malo tikvice....

Rekla mi Jo Ann da si ti stručnjak za dohranu! 

.

)
Btw. nama je tikvica prvi put prošla katastrofalno pljuvanjem, zapečatio je usta i točka. A već mjesec i pol kasnije bila mu je jedna od omiljenih namirnica (i sad je još uvijek). 

ja sam s obojicom cekala vise od mjesec dana

bit će to tjedan dana prije 6. mjeseci, ali mislim da ne griješimo strašno

Da si dala vecu kolicinu, ali i tada zelena stolica ne bih rekla.
Ima li neko sl. iskustvo??
.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.