tek sada sam se odlučila registrirati i oglasiti
Naime,htjela bih čuti vaša mišljenja i savjete
Situacija;na prvoj godini fakulteta rodila sam svoju djevojčicu(neplanski,ali ne i neželjeno),mm i ja bili smo u sretnoj vezi i dogodilo se
Inače sam oduvijek bila ambiciozna i znala sam da ću unatoč bebi uspjeti izgurati fakultet koji sam upisala(imala sam u planu dva ali to je ipak bilo too much u datoj situaciji
) Obzirom da smo i suprug i ja iz Dalmacije i iz (relativno) male tradicionalne sredine nekako nam je bilo logično vjenčati se(jer smo ionako znali da će tako biti-samo bi bilo kasnije)
Obzirom da je moja obitelj neusporedivo lošijeg financijskog stanja(a tim više što sam ja imala 3 mlađe sestre) na nagovor i želju svekra i svekrve koji su oduvijek bili bogati (rekli bi nam-mi imamo samo vas-imaju još jednog sina koji je specijalizirao u inozemstvu) i imali su veliku kuću od koje su nama u vrlo kratkom roku uredili jedan kat.Nemogu reći ništa loše o njima kao osobama,zaista su nam pomogli u svakom pogledu;zato me i grize savjest jer ovo pišem ali moram
Uglavnom,da ne duljim,svekrva se toliko uživila u svoju ulogu bake da je meni to počelo smetati
Ja sam pri samom kraju studija;stvarno sam se trudila biti najbolja mama na svijetu;nikad nisam željela ništa nauštrb vremena s mojom curicom.Uglavnom sam učila dok ona spava i po noći,s 3,5 godine krenula je u vrtić;nisam bila prisutna jedino kada bih imala obaveze na fakultetu(par sati dnevno)i tada ju je čuvala svekrva ili moja mama(dok nije krenula u vrtić;tada bi eventualno nekad došle po nju)
Svekrva joj kupuje sve živo(a ja izričito provodim jednu drugu odgojnu politiku i ona to zna),dozvoljava joj apsolutno sve(počela je bacati se po podu u extremnim situacijama),pred njom svekrva sa svojim sestrama i prijateljicama vodi neprimjerene(za njenu dob) razgovore i sl.Njoj je baka zakon i čak kada negdje ide samnom i tatom na par dana;svaki dan dva puta ona zove baku(to je obavezno)i govori joj kako jedva čeka da vidi nju i didu i kako joj je dobro al joj oni fale da joj bude još bolje
Imam osjećaj da baku voli više od mene a uopće neznam gdje griješim

)