a svak zbraja svoje

Sada je: 30 srp 2026, 16:29.
Moderator/ica: medo14

mirbi je napisao/la:Ja sam bila dite koje je gutalo knjige, ali doslovno gutalo. Moja Sara ne spada u te, pročitat će što se mora, ali ništa više. Baš zato joj uzimam knjige iz knjižnice, da se uči čitati. Da se uči uživati u tome.
ali vjerujem da mu neće biti šok i otpor ponovni povratak u klupe.
Jamb je igra s kockama. Igra se sa 5 kocki, a može igrati 2-5 igrača. Nakon tri bacanja po pet kocki, u svoju igraću tablicu koju posjeduje svaki igrač upisuje se najbolji rezultat odabrane kombinacije. Cilj igre je imati najveći zbroj svih polja u tablici.
Bacanje kocki: Igrač baca kocke 3 puta, odvajajući nakon svakog bacanja na stranu one kocke za koje pretpostavlja da će mu donijeti najbolji rezultat.
Primjer: ako nakon prvog bacanja dobijete dvije četvorke,a na ostalim kockicama različite brojeve,četvorke odvajate na stranu i u drugo bacanje krećete s preostalim kockicama...
Tablica se sastoji od stupaca i redaka s rubrikama u koje se upisuju rezultati bacanja kocki.

ostat cemo mi na pobjedniku kao onom tko dobije najvise, ali uvest cemo 3 bacanja a pisat najveci rezultat. jedino ostaje problem na kraju sve zbrojiti jer to nisu ucili a ja ne znam 

).

palunkica je napisao/la:Moj je to odbio odmah
(čista pedagoška metoda
)

folne je napisao/la:Meni je žao što junioru to isto nije učiteljica zadala jer što ona kaže to je zakon i radi se bez pogovora.
i to bez 5 kn 

, ne bih ja bila mater ko sto jesam da im ipak NEHAJNO ne poturim koji zadacic
, kod laksih cifri - isto napraviti i s manjim (1. razred), pa onda nehajno propitkivanje engleskog, u morskom moodu - kak se kaze skoljka, more, ribe, otoci, brodovi, svjetionik, ali i obrnuto - pitam na engleskom a oni kazu na hrvatskom. pa i malo osnova konverzacije cemo proraditi sa strancima koji ljetuju sa sestricnom (iz inozemstva) a koja je blizu nas na ljetovanju. i jedini jezik sporazumijevanja s tom svom klincadijom je engleski, pa nek se snalaze, i tak...
, a mama, tj. ja
je zaduzena za knjige i citanje (posudili smo 12 knjiga, toliko je maksimum za njih dvojicu preko ljeta, na dva mjeseca, iako su vec dvije procitatli) i to je to 

lastavica je napisao/la:imate kakvu preporuku za čitanje ? gledala sam malo dječje časopise po kiosku no jako malo imaju stripova i slično
)

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 43 gostiju.