Kod nas nema niš novog-bil je usvojil kakanje na tutu, al je onda dobil proljev i to nas je skroz vratilo na početak, jer je prvo i kad je proljev prestal stalno tražil pelenu-čini mi se od frke da mu ne prejde po nogicama, jer mu se to sa proljevom desilo, a onda kad je pristal da bude bez pelene ko da je sve zaboravil...
i uz to imamo problem-on sad i ad može iskontrolirati mjehur ( kolko-tolko) zna mi se popiškiti iz protesta!!
neznam kak da reagiram na to
To izgleda npr ovak-cijeli dan je bez pelene i sve ok, stavljam ga na tutu i obavi i u jednom trenu ja otiđem na wc i ne pustim ga sa sobom unutra, a on se namjerno popiški ispred vratiju kupaone i viče mi pi-pi tak da me dobije van...danas sam ga stavila u kindač jer mi je bacil čašu punu soka ( namjerno) i uglavnoms tavim ga tam da se skulira i da ja počistim staklo, a on se meni popiški po kindaću-opet znam da je namjerno jer je 5 minuta prije toga bil na tuti i piškil!
pokušava manipulirati s menom i neznam kak da se na to postavim

Da mu objasnim ( kolko tolko ) kako se u gaćice ne piški... Mislim da ipak ja imam veću želju od njega..

Kad se popiški onda mi se dođe smijuljiti i kaže pipi.. barem nešto