Buhtlica, da to je taj kamp na Jarunu. Ovo im je prva godina da ga organiziraju, sigurna sam da će druge godine biti još i bolje.
Sada je: 02 kol 2026, 17:32.
Moderator/ica: medo14

Fran me već pitao dal može i idući tjedan ostati tamo
...bome sad kad se vrati u vrtić nakon toliko dana "plandovanja" vrtić će mu biti ko Aušvic 
. To traje do nesto iza 16. sati kad ponovo dobiju voce i razlaz. Krepani su svi, ukljucujuci trenere
. Ima jako puno trenera. Na tenisu npr. jedan trener radi s njih troje.tanjabb je napisao/la:jucer sam ga gledali kako se vozi na dasci, sam dize jedro, sam ide

.

mamaX3 je napisao/la:mom je sinu zavrsio MIS MAS tecaj u PUO. u subotu je bila zvrsna priredba: djeca su odglumila predstavu koju su pripremali preko tjedna i isprobali smo kekse koje su pekli u petak. svako je dijete dobilo diplomu i isprintane slike za uspomenu. profesorica koja je s njima ucila brzo citanje roditeljima je pripremila izvjestaj o tome kako i koliko je dijete savladalo nove metode citanja. moj mali je procitao cca. 200 strana za 4h!

zvuči super a i vrijeme dolaska/odlaska je ok. koliko košta i za koje je dobne skupine?

da dobro kažešda obnovim ovu temu na vrijeme.
, ja sam tek organizirala proljetno ferije a što se tiće ljeta još kombiniram 
ja isto to ne volim, no, budimo pozitivni i nadajmo se da ce iza Uskrsa prionuti na planiranje aktivnosti za nasu djecu

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.