On naime ima jos 5 obroka dnevno:
ujutro oko 7.30 mlijecna kasica pa oko 11 vocna kasica sa 7-korn, pa oko 14 razno povrce meso i tijesto ili krumpir, pa oko 17 vocni jogurt i navecer bocica sa 210ml mlijeka+ malo rizinih pahuljica.
Do sada mu je to bilo super raspored, lijepo je jeo i uvijek sve pojeo. No onda je prvo poceo jesti sve manje prijepodnevne vocne kasice tako da smo sada na pola one hippove kasice od 190ml (na jedvite jade), a najgore je za rucak...nakon 3,4 zlice mase glavom na nece vise i nema tog nacina da ga dobijem da pojede jos malo. Zeza i na vocnom jogurtu...Uglavmom ja ne znam kaj da napravim! Prestala sam mu davati one keksice koje je prio znao dobiti u kolicima u setnji, sad razmisljam da mu potpuno izbacim onaj vocni prijepodnevni medjuobrok jer mi je najgore sta bas rucak najslabije jede! Znam da ima djece koja slabo jedu, ali znam da slabo jedu ODUVIJEK a ovaj moj je prije super jeo i sada ovo?!
Zubici su mu i prije izbijali no nisu mu remetili apetit tako da mislim da nije to razlog.Jel vam ovo poznato i kaj ste napravile u tom slucaju?

) i pravilima (nema jela na drugim mjestima u stanu osim za stolom, nema crtića, nema izvođenja kerefeka i sl.) i bez mnogo živciranja. 
Al nema van iz stolice dok se jede, ni slucajno ga naganjat i hranit u hodu, sjedi se za stolom dok se jede i amen. Kad ga prodje faza, onda mozes malo olabavit.