Sada je: 09 lip 2026, 12:45.
Moderator/ica: nadicab

probavao je, petljao je s jezikom, samo mu se jedna strana lica micala, ličio je kao da je upravo preživio moždani udar
jako mi je zao da prolazite to sve i da denis mora sve to prozivljavati..srecica mala 

Denisu i tebi..nadam se da si uspjela dobiti nekog od liječnika i da si dobila informacije...
tebi i Denisu. Držite se!
. Nadam se da ipak nećete doživjeti epi napadaje! Sretno u potrazi za defektologom!

za pozdravčić...

super napredak...

ne mogu vjerovati da ste to prolazili i da to tako kod nas ide..ma mislim,vjerujem ali tako me to rastuzuje i ljuti i aaaah!!

. PLava, nadam se da će to rješenje ubrzo stići. Probaj se raspitati, možda ubrzaju malo ako interveniraš. Dory, ne mogu vjerovati da te jtio odbiti zato što maleni nije tvoje dijete!
Možda nisi trebala napisati taj dopis, ali potpuno te razumijem, vjerojatno bih i ja slično postupila.

Nema registra, nema neke centralne jedinice...

Novim pravilnikom uređena su i pravila za ocjenjivanje učenika s teškoćama.

nadicab je napisao/la:Ne znam jeste li vidjeli da spremaju nešto novo za našu djecu?Novim pravilnikom uređena su i pravila za ocjenjivanje učenika s teškoćama.

nadicab je napisao/la:hm, Denis ima problem i u točki 6. i u točki 7.![]()
nego, dobila sam i ovaj članak
http://www.jutarnji.hr/invalidi--revizija-prava--nisi-invalid-ako-ti-pomazu-manje-od-90-minuta-na-dan/889988/

zbog bakine smrti...
i onda mi još popuje o slaboj motivaciji.....On ima LMR i spor je, slabe koncentracije i treba mu puno poticaja i pohvala da uspije,a ona nikad ne ocjeni njegov trud,kad podigne glas - pretpostavljam on sve zaboravi, zatvori se i onda ga ona nagradi s jedinicom...Sad su na pisanim slovima - zadaće je puno...dvije,tri strane pisanih slova + matematika+pid+govorne+vjerunauk (zadnje je iz vjerunauka imao prepisati dvije stranice)...ono što me muči je da mi uvijek nameće - ona je tamo samo da da smjernice za rad, a na roditelju je da odradi ostalo - njoj na satu napiše dva reda, a zadaća su dvije strane....i ja šutim, šutim i čekam ne znam što, prošle godine sam se spremila da idem do ravnatelja, pa se onda ona kao da je znala udobrila...i to tako ide...Curica ia divnu učiteljicu koja radi polako, bez pritiska....i sve se stigne naučiti...
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.