Sada je: 19 ruj 2026, 12:12.
Moderator/ica: Hajdi

, a prije smo koristili babylov i jako su m loše, grube i uopče mi se ne sviđaju.

badada je napisao/la:probaj platnene pelene, one se daju lijepo namjestit![]()
a bebi nije vruće

rusulica je napisao/la:Libero su dosta plitke,meni su odgovarale premda svaka pelena je namjerno "duboka" da bi se izbjegao dodir "sadržaja" s guzom

nevenera je napisao/la:mislim da ćeš morati ić sistemom pokušaja i pogrešaka
ja sam ih koristila prva 3 tjedna, i kasnije par puta, koristila sam babylove pelene- one od DM-a i bile su i super.
a o platnenima kao opciji uvijek stigneš razmisliti

princessmom je napisao/la:Jesi probala Pamper Premium Care? Nama je obična Pampers br.3 premala, a br.4 prevelika - pa imamo br.4 Premium Care! I prezadovoljni smo!

mrcinela je napisao/la:princessmom je napisao/la:Jesi probala Pamper Premium Care? Nama je obična Pampers br.3 premala, a br.4 prevelika - pa imamo br.4 Premium Care! I prezadovoljni smo!
jesu li kod nih drukčije veličine? ove su trojka 4-9...malo širok raspon...

princessmom je napisao/la:mrcinela je napisao/la:princessmom je napisao/la:Jesi probala Pamper Premium Care? Nama je obična Pampers br.3 premala, a br.4 prevelika - pa imamo br.4 Premium Care! I prezadovoljni smo!
jesu li kod nih drukčije veličine? ove su trojka 4-9...malo širok raspon...
Da, drugačije su veličine, zato kažem...Premium Care je br.4 od 7-18kg...Mi smo imali na zadnjem pregledu 7100g, ali smo dugački 73cm-pa su mu obične Pampersice bile kao da nosi niski struk...![]()
rusulica jesu, skuplje su nego obične, ali ih tako nerado mijenjam jer su nam preodlične!
)))
mrcinela je napisao/la:PREMIUM CARE SUPER!!!!! 4-7 kg a ostale su 4-9 ...taman)))

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.