Baš mi je drago za tenis
Znaš da mi obožavamo taj sport
Fran je krenuo na tenis sa 4 godine i nisam mu nikad kupovala nikakav dječji reket nego je prvo par puta probao sa reketom od trenera i on mi je savjetovao koju dimenziju da mu kupim.
Marku reketa odlučila sam ja po vizualnom dojmu

i odluka je pala na Willson, i onda sam mu uuzela isto takvu crvenu torbu, dodatnu "bocu" sa lopticama i to je to.
Fran je do sada trenirao 8 puta tjedno, ponekad je imao dupli sat, a dva puta tjedno je imao po sat vremena individualno sa trenerom.
Kad je počeo prvu godinu isključivo je trenirao u školi sa grupom djece i onda ga je polako trener stavio u veću grupu i sad smo evo dogovorili da od ove jeseni ne ide više u školu već trenira 3 puta tjedno sa trenerom i dva puta tjedno sa "sparing partnerom"
Sve skupa imat će 5 sati tjedno ali pravog treniga jer ove školice su dobre za prvu prilagodbu no kasnije to postane više igra na terenu, da ne velim da su se znali i mačevati, i loviti po terenu jer je klincima dosadno čekati svoj red pa uvijek netko nekog nagurava u koloni. Idealno je kad bi bilo 3-4 klinaca u grupi no kod nas je ta brojka bila puno veća zato mislim da je ovo idealno da se odvoji od njih.
Od prošle godine počeo je sa turnirima do 8 godina no sad će krenuti na ove do 10 godina
Od opreme mu je potrebno upravo ovo što je Solea nabrojala, ja mu uz to stavim uvijek i dodatnu robicu u torbu i energetske štangice.
Tenisice mjenjamo svaka 3-4 mjeseca jer ih on skroz uništi...
Ak te još kaj zanima pitaj... koliko je sat kod tebe?