Ovako, moja priča počinje time što mi je menstruacija trebala doći 22.8. (nedjelja), a osjećala sam sve siptome PMS-a, pogotovo klasično grčenje na taj dan. Međutim, otada ništa. U ponedjeljak i utorak tijekom dana bih znala osjetiti lagane leptiriće u donjem dijelu trbuha, a to nisam nikad osjećala. Jučer ujutro sam napravila Gravignost test i pokazao mi je crtice, lijepo crvene, a ne blijede. Baš kao po uputama, a mogu biti i blijede. Moje su bile jako lijepe. Unazad 10 dana osjećala sam napadaje žeđi, naročito navečer, nervoza, razdražiljivost, lijenost, zadnje dvije noći loše spavam (a baš sam zadnjih mjesec i po odlično spavala!), prije menstruacije su mi bile nabrekle grudi pa su u petak „splasnule“, a onda u utorak su se opet „aktivirale“, ali ne bole me uopće jako, bradavice nisu potamnile, žile nisu izražene... Sve u svemu, ne mogu istaknuti neke simptome trudnoće.
Što s etiče umišljanja trudnoće, prihvaćam da se to može dogoditi pa da kako to može utjecati na test?
Tako je sve počelo. Evo danas je već 31.8. utorak, a ja još nisam dobila. Razmišljam da se naručim kod ginekologa za ponedjeljak, samo mi se ne javlja. U tom periodu sam osjećala pomalo osjetljive grudi, evo opet ništa. Osjećala sam i malo grčenja, kao pred menstruaciju, ali slabo izražene, a kažu da je to normalno.
Ma zanima me vaše mišljenje - jesam li trudna?
Zasad toliko, a ako se nečega još sjetim, pisat ću.