Sada je: 15 ruj 2026, 22:01.

natezanje kozice

Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.

natezanje kozice

PostPostao/la floriana » 25 srp 2010, 14:22

Pitala bih vas za savjet. Imam sina od godinu i pol. Natezem mu pisu al glavic jos nije izaso van... Dali ko zna do koje dobi treba glavica izac van? Ja mu to natezem dok se kupa... Dali ko ima kakve savjete kako da glavic izade van... Pitala sam pedrijatricu al znate kakvo je nase zdrastvo.... Sam se zdere... :dunno
floriana
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: natezanje kozice

PostPostao/la LiKmama » 25 srp 2010, 22:57

Malo si fulala pdf, ali nema veze, vec ce netko preseliti. :)
Misljenja oko toga, kao i oko vecine stvari, vrlo su podijeljena. Ima ih jos koji savjetuju prevlacenje, ali cini mi se da sad prevladavaju oni koji ga cak i zabranjuju.
U svakom slucaju, u ovoj dobi jos nemas nikakvog razloga za brigu, stogod odlucila raditi, vremena ima jos puuuno do kad se treba moci prevuci.
dh: I hate work. It interferes with life.
Before you decide to criticize someone, try walking a mile in their shoes. That way, if you do decide to criticize them, you'll not only be a mile away but you'll have their shoes as well.
LiKmama
Asimilirana
Asimilirana

Lokacija: u nekoj tamo pokrajini čudnog imena, a možda i u trgovini

PostPostao/la petrunjela » 26 kol 2010, 22:25

Molim za pomoć. Očito da nešto nisam dobro radila kada se kožica moga Tina ponovno zaljepila za glavić nakon što mu je ped uspješno povukla onako na trzaj. To je bilo sa njegovih 6mj. starosti. Na pregledu sa godinu dana prepisala mi je Belogent mast za premazivanje jednom dnevno kod povlačenja. Ja još uvijek nisam krenula sa time jer u uputama o toj masti piše da se nikako ne smije koristiti na spolovilu i dr. Pretpostavljam da mi nije to prepisala baš napamet. :roll Da li ima netko iskustvo s tom masti u istoj primjeni? Hvala :mah
slika
petrunjela
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la mamaDEA » 29 kol 2010, 18:15

po ovom što čitam, vaša pedica mi se čini pomalo čudna. sa 6 mjeseci nisam nikada čula da se djetetu prevlači kožica na "trzaj". to mi se čini malo ekstremnim.
a obzirom na ovu mast koju ti je prepisala i upute o primjeni- ja bi promjenila pedicu.

evo moja frendica sa sinom od 3 godine je neki dan bila kod dječjeg kirurga zbog sumnje na fimozu pa ju je vratio natrag doma i rekao da se ne sekira. isto mu se ne prevuče skroz.
mamaDEA
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la ANA CASH » 29 kol 2010, 19:41

ma gluposti, ja bi te doktore :baba

moj ima 4,5 god i tek sada mu je to počelo povlačiti se i to još ne skroz.

kad nema problena ne vidim razloga zašto nešto raditi na silu
ANA CASH
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la suzica » 30 kol 2010, 08:13

kad nema problena ne vidim razloga zašto nešto raditi na silu

:dada

Moj je tek sa 7,5 godina uspio prevući. Kako nikakvih problema zbog toga nije imao vodili smo se logikom ako ne bude išlo i tako ćemo morati doktoru.
suzica
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la petrunjela » 30 kol 2010, 20:30

Puno hvala na odgovorima! Cijelo vrijeme sam čekala da se netko javi i još nisam počela sa mazanjem, a sada sigurno i necu. Normalno cu cistiti kao i do sada i lagano potezati, ništa na silu, dokle ide. Sad sam mirnija, hvala :mah
slika
petrunjela
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la mrcinela » 30 kol 2010, 20:32

Kad uopće treba početi prevlačiti i da li treba? Čula sam razne stavove.
slika
mrcinela
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la MMI » 30 kol 2010, 20:35

i mene zanima mišljenja su različita
moja pedica kaže svaki put kad se kupa,još dok je bio beba
MMI
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nevenera » 30 kol 2010, 20:56

meni je pedijatrica rekla da ne diramo - malo pomaknemo, koliko ide, dok se presvlačimo i to je to

ALI
kad sam došla na pregled kod dječjeg kirurga s 6 mj gospon, i to mladi, doktor mu ga je presvukao i raskrvario, uz riječi da se to treba napraviti.

tako da zapravo nemam pojma, meni je normalnije malo samo da se održava higijena
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la IvaV » 31 kol 2010, 22:12

ja to ne radim i drzim fige da se ni ne treba, tj da ce nadmocno prevladati misljenje da je to zastarjela metoda :jadnimi
Ljubica-Zubica '07.
Sinko Janko '09.
IvaV
Sveta krava

PostPostao/la TanjaMT » 31 kol 2010, 22:21

M. ce sad napuniti 9 godina, do prije mjesec dana nije mogao prevuci kozicu, vec smo o operaciji razmisljali. desilo se iznenda, kod tusiranja i ispalo savrseno nekomplicirano. jednostavno se odvojila, sa par kapljica krvi. iz predostroznosti smo mazali tobrex mascu dva dana (mozda nije trebalo, ali ja sam mislila, vruce je, u vodi je, kupace gace i sl., pa za svaki slucaj).
dakle, ide, ali vrijedi: puno se igrati s pisom ;)
TanjaMT
kile su mi ko bitcoin

PostPostao/la ivancica » 31 kol 2010, 22:58

petrunjela je napisao/la:Molim za pomoć. Očito da nešto nisam dobro radila kada se kožica moga Tina ponovno zaljepila za glavić nakon što mu je ped uspješno povukla onako na trzaj. To je bilo sa njegovih 6mj. starosti. Na pregledu sa godinu dana prepisala mi je Belogent mast za premazivanje jednom dnevno kod povlačenja. Ja još uvijek nisam krenula sa time jer u uputama o toj masti piše da se nikako ne smije koristiti na spolovilu i dr. Pretpostavljam da mi nije to prepisala baš napamet. :roll Da li ima netko iskustvo s tom masti u istoj primjeni? Hvala :mah

Vezano za Belogent ... U uputama piše da se ne maže na spolovilo - mislim da se misli na sluznicu spolovila. Nadalje, piše da se ne smije prekrivati, posebno pelenama !!! jer dolazi do zagrijavanja i pojačane apsorpcije ...
slika slika
ivancica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la andrej mali » 18 stu 2010, 22:02

ej ja sam mali djecak od 10 god i meni glavic nece izac i jednom mom prijatelju meni je doktorica rekla da moram natezat pisu dok se kupam a moj bratic je vec veci i on je prije bio natom on je isao rezat kozicu ali meni mama govorida moram ici na to ali ja se bojim moze savjet :(
andrej mali
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la mali_princ » 13 pro 2010, 23:14

Mi uskoro slavimo 5 i nismo još navukli! On se igra s njim kad god stigne, kao pravo muško! :hahaha
Odlučili smo da se nećemo zamarati za sada s tim...uvijek se stigne na operaciju, naravno kao zadnja opcija!
Pedijatar nam je odličan i također je rekao da ga za sada pustimo neka sam rasteže!
prva sreća: Matija, 23.12.2005.
druga sreća: Luka, 08.07.2011.
mali_princ
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Natrag na Bubini sam!

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.