Sada je: 03 svi 2026, 01:47.
Moderator/ica: nadicab

Noelle je napisao/la:Ortostep ..ništa..čeka se 2 mj, kataloški odabir modela...uputila me na Valeka![]()
probat ću vidjeti modele u Bauerfeind...ima li tko iskustva sa njihovim cipelicama?
Zato kažem, vidi što vama najbolje odgovara, jer što je nama dobro ne mora nužno biti dobro i za tebe i tvoje dijete, a što se čekanja i ostalog tiče, valjda ovisi kako na koga naletiš. Nama je žena čak savjetovala da dođemo oko mjesec dana prije nego što dobijemo doznaku, tako da se cipele naprave dok dođe doznaka i tako je i bilo. E sad, možda neki ne žele početi raditi cipelu dok ne vide doznaku. 

I mi smo nezadovoljni cipelicama iz Servusa jer su se doslovno raspale i probužale nakon 4 mjeseca. Sada smo dobili nove doznake i ne pada nam na pamet tamo ih raditi. Ima li među vama koga tko je nakon Servusa isprobao neku drugu firmu i kakva su vam iskustva? Hvala! 

korny je napisao/la:Pozdrav svimaI mi smo nezadovoljni cipelicama iz Servusa jer su se doslovno raspale i probužale nakon 4 mjeseca. Sada smo dobili nove doznake i ne pada nam na pamet tamo ih raditi. Ima li među vama koga tko je nakon Servusa isprobao neku drugu firmu i kakva su vam iskustva? Hvala!

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.