Sada je: 06 lip 2026, 01:20.

pokloni za tete u vrtiću

Ovdje možete pitati sve što vas zanima u vezi odgoja i roditeljstva, neovisno o dobi djeteta, ali i podijeliti svoja iskustva i razmišljanja s drugim mamama.

Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

pokloni za tete u vrtiću

PostPostao/la mama njonji » 10 lip 2009, 11:40

Da li poklanjate tetama za kraj vrtićke godine nekakav poklon? Ako da, zanimaju me vaše ideje...
Btw, ne mislim na tete predškolaca koji se opraštaju s njima, pretpostavljam da to bude neki zajednički, veći dar nego dragim tetama (koje će ostati sa grupom) u znak zahvalnosti na kraju god.
M 2005
D 2009
B 2015
mama njonji
Ovisna sam
Ovisna sam

Re: pokloni za tete u vrtiću

PostPostao/la mama z » 10 lip 2009, 13:00

Dok su prelazili iz jaslica u vrtić onda smo im svi zajedno kupili satove,cvijeće itd,ali inače ne.
Jedino dok je N imala rođendan ja sam došla pa sam ih slikala i snimala s kamerom,onda smo svakoj donijeli ruže iz bakinog vrta,ali jedino onda.
Mislim da nema potrebe za tim jer je ipak to njihov posao i nisam za to,podsjeća me na podmičivanje kao npr. kod doktora. :roll:
N 2005 školarka
D 2008 predškolac
L 2014 princeza
mama z
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la mama njonji » 14 lip 2009, 11:36

meni ni u primozgu nije palo napamet da bi to moglo izgledati kao podmićivanje - mali znak zahvalnosti dragim tetama (tipa da dijete nešto nacrta, neki cvijet ili bombonijeru...) samo nam je ovo prva godina, pa sam tražila ideje...
M 2005
D 2009
B 2015
mama njonji
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la † Volvo » 15 lip 2009, 09:36

Imaš pp :mah
† Volvo
na solarni pogon

PostPostao/la danni » 06 ruj 2010, 14:25

evo meni je dijete došlo do predškolca i njegove su tete otišle u bebe,
uglavnom vodile su ga od početka, i sad su otišle.
htjela bi im nešto kupit, neku sitnicu.
nikad dosad nisam, pa me zanimaju vaša iskustva, odnosno ideje?
danni
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la su » 11 ruj 2010, 14:48

ja sam obično poklanjala neku sitnicu za božić, tipa lijepo zamotani čokoladni bomboni, čaj u zgodnoj limenoj kutijici, sve onako lijepo i efektno zapakirano...nije to bilo ne znam kako vrijedno ali je bio znak pažnje..

pošto se i moje dijete oprostilo sa vrtićem, na kraju godine sam tetama u znak zahvalnosti poklonila samoborske medenjake umotane zajedno sa bermetom/medicom, što je karakteristično za samobor, opet zgodno umotano itd...ideja imaš na tisuću...
su
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Viva42 » 16 ruj 2010, 09:10

Ja isto poklonim tetama nešto za Božić.
Naše tete su mlade i imaju baš lijepu kosu, a kako sam ja frizerka onda im najčešće poklonim neki profi preparat za kosu koji nema za kupiti u dučanima.
Ni meni to ne izgleda kao neko podmićivanje, pa nisu to neke skupe stvari. A i nama na poslu mušterije za vrijeme Božića isto donose neke tako sitne poklone :dunno
poletarac NIKO 18.03.2007.- "Bavo mama, ti sve znas!"
JURAN 28.03.2010.

Niko-slike
Viva42
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la danni » 16 ruj 2010, 11:18

evo ja sam im kupila : nes cafe capuccino, ferrero rocher i komplet Dove-u neseseru dezodorans, kupka i krema za ruke.
mislim da je to baš lijep poklon, tj. i ja bih to volila dobit :mrgreen
ja njima u ove 4 godine nisam nikad ništa kupila :dunno
ali sada smo se oprostili od njih i htjela sam :dada
danni
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la mamma2x » 16 ruj 2010, 11:48

Tetama u vrtiću uglavnom poklonim nešto oko Božića i Uskrsa (uglavnom je to bajadera + kava). Ove godine kad mi je malena odlazila iz jaslica za skupljene novce smo im uzeli poklon bon u Nami pa su one to iskoristile na nešto što si same izaberu tamo. Ni ja to ne doživljavam kao podmićivanje već kao znak pažnje, bez obzira što im je to posao za koje su plaćene, moje dijete je s njima više nego ja u toku dana.
mamma2x
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Slajica » 16 ruj 2010, 11:52

Kad se je moj Domi opraštao od teta iz vrtića ( prije škole), svi roditelji su dali nešto novaca i kupili smo svakoj sat i cvijeće, a ja sam iz svoje bogate fotografske kolekcije :mrgreen svakoj izradila album sa svim nastupima koje su imale s djecom i sve nastupe spržila na CD. I na prvoj stranici albuma napisala par oproštajnih riječi u ime dječice.
Tete su se raspametile na album i još dan-danas kad ih sretnem, kažu da ga svako malo gledaju i naravno, puste koju suzu.
Te su tete bile divne i zaista su zaslužile takvu uspomenu za rastanak :dada .
Slajica
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Natrag na Odgoj djece

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.