http://www.magicwell.hr/
Magic Well trening je koncipiran za žene svih starosnih dobi koje uz malo napora žele postići vidljive rezultate.
Magic Wellov koncept je baziran na 30-minutnom treningu i idealna je kombinacija treninga snage i izdržljivosti.
Vježbanjem već 2-3 puta tjedno je dovoljno za uspjeh.
Magic Well trening aktivira sve najvažnije grupe mišića u najkraćem vremenu, potrošnja enegije se povećava, a krvožilni sustav jača.
U Magic Wellu ćete postati fit i osjećat ćete se bolje u svakom pogledu, jer trening pojačava zadovoljstvo i stvara novu energiju.
U Magic Well-u vježbate pod kontinuiranim nadzorom trenera, osobnoj atmosferi i s ostalim ženama kao što ste i Vi.
Magic Well je zabavan!
Mnogo Magic Well-ovih članica kaže da je vrijeme provedeno u Magic Well-u najbržih 30 minuta njihova tjedna.
Vesela atmosfera, razgovori i dobar osjećaj podrške, koji su tipični za Magic Well, razlikuju nas od uobičajenih fitness trendova i teretana koje ste zasigurno vec posjetili. Da biste otkrili kako dobro djeluje metoda Magic Well-a, samo najavite Vaš dolazak ili jednostavno navratite u najbliži klub.
Magic Well Team se veseli Vašem dolasku!
Kod nas ćete upoznati žene iz Vašeg susjedstva koje su svoje ciljeve postigle i koje će Vama također pružiti aktivnu podršku da i Vi dođete do svog cilja.
RAZLIKA MAGIC WELL-a
Magic Well trening je uspješan jer nudi potpuni kardio-trening i trening snage u samo 30 minuta, i za to vrijeme možete potrošiti čak i do 500 kalorija. Trening se odvija na jednostavnim hidrauličnim spravama, tako da se ne morate mučiti s premještanjem utega.
Sprave su prilagođene ženskom tijelu, blage su za zglobove i nema opasnosti od povreda
Moram nekaj poduzeti, a ovo mi je blizu i pise da trening traje pola sata, a vrijeme mi je veliki faktor s obzirom na malu bebu.

i meni je praktično jer je kratko i mogu doći bilo kada i nisam vezana uz neku grupu ili trenera ...

ali sam onda pauzirala preko ljeta i tak sad sam opet 4 u plusu