Sada je: 20 ruj 2026, 13:27.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Ja ne znam, ali meni taj TL vec neko vrijeme ionako ide na zivce sa tom svojom nekvalitetnom robom i igrackama i bas bi zeljela da nam sto prije dodje neka mega firma poput Toys'r'us pa da ih ili prisili da drasticno porade na kvaliteti ili da ih nestane jednom zauvijek! Jer ovo sta sada nude je sramotno!
) Tresnjevka se stisnula nenormalni, igracaka skoro da i nemaju, a ostala ponuda isto katastrofa.Ni ja nisam nikad voljela TL, ali ponuda im je znala biti OK, pogotovo dječje robice, npr. MEXX kojeg sad više uopće nema, ili Geox

Sanika je napisao/la:mislim da se ne otvara TL na Rotoru, nego nešto drugo, nešto s namještajem, nisam zapamtila ime![]()

franika je napisao/la:Ja ne znam, ali meni taj TL vec neko vrijeme ionako ide na zivce sa tom svojom nekvalitetnom robom i igrackama i bas bi zeljela da nam sto prije dodje neka mega firma poput Toys'r'us pa da ih ili prisili da drasticno porade na kvaliteti ili da ih nestane jednom zauvijek! Jer ovo sta sada nude je sramotno!
I nevjerojatno bezobrazno da im nikada ama bas nikada igracke tipa Lego nisu na snizenjima! A znate zakaj? Zato sta nemaju pravu konkurenciju koja bi ih na to prisilila! Sjecam se kada sam prije nekoliko godina bila u Londonu u jednom ogromnom ducanu igracaka, tada je citav njihov "Lego" odjel koji je btw. velik kao jedan nas citav TL, bio na 50%-tnom snizenju! To te ja pitam!

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.