Sada je: 06 lip 2026, 00:07.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

rucho je napisao/la:.... ma djeca moraju ispuhat sve to...... inace ce biti jaaaaako neuroticni kad odrastu.....
lijepo je znati da to zapravo znaci kako nece biti neruoticni
.
, prica se odvija obavezno u potkosuljama i gacama
ofkors, to smo zaljucili) 

.
) . i, ajd, mislim si, ako nista drugo, barem su se likovno izrazavali i nasli nacin kako se mirno zabaviti...

) , posebno ovaj dio o tome da kroz ovu fazu djeca(ci) razvijaju umijece pregovaranja, uce rješavati sukobe, olaksavaju socijalizaciju i svakodnevnu interakciju s vršnjacima.
i gorilama koje se udaraju u prsa
). zanima ih samo ovaj vecernji bratski fajt i izbacivanje muskih hormona)
), gađanje jastucima prije spavanja itd...itd....

. sto bi im vise branila - vise bi ih to interesiralo. zato trpim i cekam da ih ova faza prodje
, hej, s 3 i 5 godina
, pa kaubojski pistolji s placa koje su nazicali od dide i bake ovo ljeto, onda pistolj na vodu (to su prosvercali kad smo se pakirali i vracali s ljetovanja), "origami" pistolj od papira i na kraju mitraljez

, a vidim da je i pf slicno primijetila:
. na kruh bi ih mogo namazat kako djeluju nevino...

Medjutim, pomenuti predmet je aterirao junioru na celo i napravio mu jedan impresivan rog
Strah me je i pomisliti sta bi bilo da mu je to palo na nos ili oko. Guta na celu je stvarno bila monstruozna ali nakon obloga lijepo se to povuklo. Sada hoda okolo sa modricom na celu i mlati se sa bratom. Nadam se da smo gotovi makar sa tegovima 

Moji baš ne prave pištolje, više su u hrvačkoj fazi (nešto poput full contacta
)
mantram - jos samo 3-4 godine, jos samo 3-4 godine i proci ce ih

.podocnjaci forever je napisao/la:.. majke mi, al majke mi, ovaj susjedov sin je čačkao po fejsu, al oko mu je stalno bježalo na igru mog sinka, onak, baš iz znatiželje, samo što nije tipkovnicu ispustio i zalegao na pod u osvajanje otoka Gorma...![]()
. ma, tocno znam o cemu pricas
. identicno je kod nas kad odju mm-ovi necaci koji su vec na faksu, ali, nema njima do hrvanja s klincadijom
...
. svoju potrebu za fizickim dodirom sve vise zadovljavaju na ove "muske"nacine
za inzenjere . trazila sam bas sliku koja bi zorno pokazala "braceke" (tak ih odmilja zovemo jer su stalno zagrljeni i hodaju ko priljepci) pa mi se ova morska ucinila zgodna, a, opet, ne otkriva previse njihova lica... 

Imge je napisao/la:podocnjaci forever je napisao/la:.. majke mi, al majke mi, ovaj susjedov sin je čačkao po fejsu, al oko mu je stalno bježalo na igru mog sinka, onak, baš iz znatiželje, samo što nije tipkovnicu ispustio i zalegao na pod u osvajanje otoka Gorma...![]()
a jesi me nasmijala. ma, tocno znam o cemu pricas
. identicno je kod nas kad odju mm-ovi necaci koji su vec na faksu, ali, nema njima do hrvanja s klincadijom
![]()
..... ma kazem vam mame.... vise je nama problem jer stalno strepimo zbog onakvih situacija kao kvrga na celu..... a njima je to tako normalno..... ma ja sam vec oguglala...... kad vec starom konju nemozes nesto dokazat ....... 

folne je napisao/la:Prijavak. Ista stvar. Nema nikakve pucacine, to im nije napeto, ali sve moguce druge vrste natezanja uz glasan smijeh je obavezno. Naravno uz moje - samo divljajte, al nemojte se meni doc plakat ako/kad jedan drugog jace zvekne. Zapravo me sve to smeta upravo radi tog iscekivanja kad ce jedan zaurlikat jer je drugi slucajno jace potegnuo/gurnuo/zamahnuo votever

An je napisao/la:Ronin, a zasto to ti radis?
Moji svaki dan, ili po potrebi, sve to isto rade sami. Spricalicu u ruke, papir i obrisi za sobom misko. Jednako jedanaestogodisnjak, devetogodisnjak i petogodisnjak.
Jednogodisnjaka jos micemo ali on bi, ruku na srce, radije od svih to napravio i bez potrebe, i to rukama i jezikom![]()

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.