Sada je: 05 lip 2026, 22:55.
Moderator/ica: Hajdi

thinkPINK je napisao/la:I nama je pedijatrica rekla da zaobidemo J&J. Koristili smo A-dermu, Mustelu, bademovo ulje.

.. mi normalno koristimo
... ima jedan njemački sajt dobar s testovima kozmetike ... možda nađem link, to mi je mjerodajno, a ne ovo rekla-kazala

Freckles je napisao/la:Meni su preporučili Lavera Baby...prirodna organska kozmetika, već dvije moje prijateljice isprobavaju, pa ćemo vidjeti

bit će da je to taj meni poznati miris. al na policama sam do sad naletila samo na onu za guzu
većinom se koristi za osip, samo oprezno. isušuje dosta kožumrcinela je napisao/la:jel netko koristi sudokrem? za šta???
bubi11o3 je napisao/la:Navodno da su puni kancerogenih tvari--ja osobno smatram da to nije točno pošto se i dalje proizvode i prodaju--

nevenera je napisao/la: isušuje dosta kožu

Problematično je kod mustele što su konzervirani parabenima, ali koliko znam uskoro će ih zamjeniti nekim drugim konzervansima, a vjerovano će imati i liniju organske kozmetike.

jadan nije znao kako da doprinese općoj euforiji, čak mi je dva pudera za bebe kupio premda sam mu rekla da se puder više ne preporuča.
ali to nam je jedini luksuz što se kozmetike tiče

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.