Dakle maleni George iz pepe prase stalno je u prisustvu moje laure
Meni je to bilo tako slatko i zanimljivo, ona izmišlja čitave situacije s njim i jako je maštovita. nekad se i igramo s njim i ja ju ispitujem šta on radi ili šta kaže i ona to prihvaća. naravno on je krivac za sve nepodopštine u kući i onda ga ona kori. nekidan ga je čak u dućanu grdila jer je ukrao kinder jaje (mislim neugode kad su se ljudi počeli okretati gledajući s kim to ona priča)
Ona je jedino dijete i jedno vrijeme sam se brinula za njenu socijalizaciju jer nema puno djece blizu nas ali odnedavno je krenula u vrtić pa sam mislila da to nije više problem. Iako tete u vrtiću kažu da se ona lijepo igra i sa starijom i sa mlađom djecom george je i dalje njen prijatelj i valjda utjeha sad kad zbog bolesti neko vrijeme ne ide u vrtić (ništa ozbiljno već dugo vuče upalu uha). čini mi se da se postojanje georgea inteziviralo u ovih par tjedana otkad je doma.
E sad MM mi je nekidan stavio bubu u glavu rekavši da misli da to nije baš dobro i da mi moramo ignorirati georga. Mišljenja?

, baš nekako u tim godinama u kojima je tvoja Laura, i mi smo ga vodili svuda i stavljali tanjur na stol za Gena i tak zabavno nam je bilo.

ali nije čisto sam ok
. 
Koliko god je ljetno štivo nosi u sebi pouku odraslima da pogledaju malo izvan svojih problema, obveza, poslova i pokušaju opet biti djeca, odnosno spontani i opušteni...jer jedino tako možete vidjeti imaginarnog prijatelja