Zapravo bi htio da ja dođem, jer mu se moj posao čini jako zanimljiv.
Dakle, da li ste vi imali takve satove, i ako da, što ste i na koji način pričali?
Edit - editirala sam naslov da se ne miješa s topicom drugog razreda

Sada je: 29 srp 2026, 23:51.
Moderator/ica: medo14

ali je dobro odgovorio 
). Uglavnom curka je glumila kakti mene (a sinko je upadao kao kolega
)
(s tim da je prica bila prosirena i na ujake, tete, bake, prijateljice... ukoliko nam se cinilo da je nase zanimanje nezanimljivo za prezentaciju)

Malo prilagodiš njihovoj dobi.

palunkica je napisao/la:Ma da, danas je jedna mama koja ima restoran, to je sasvim konkretno. Ovo moje je sasvim apstraktno, ali ja bi, ako dobijem priliku, htjela reći nešto o potrebi učenja, naravno lijepo zapakirano. I o oduševljenju novim znanjima i kamo ih to može odvesti. Ja sam dobar primjer jer me znatiželja odvela u sasvim drugo područje nego ono za koje sam se školovala.
Čini mi se da te gladi za znanjem i učenjem u školi fali, oni svi mrze školu
.Ovo moje je sasvim apstraktno, ali ja bi, ako dobijem priliku, htjela reći nešto o potrebi učenja, naravno lijepo zapakirano

Zanima me samo KOJA je razina njihovog shvaćanja i na koji bi način trebalo obraditi temu.a mozda se javi i prija koja je isto bila s nama u vrticu
, prićala sam im malo o proizvodnji el. energije, kako je možemo dobiti, gdje je primjenjujemo i napravila s njima par experimenata (vezanih za elektriku, ali i za fiziku i kemiju). Također sam im napravila životinje/strujni krug, pa smo hodali po sobi i ispitavali šta je od materijala izolator, a šta vodič.
, pa možda ti pomogne.

koliko košta ručak...

).

, s razlogom su u toj kasti političari, što ne bi jedno s drugim trebalo imati veze.
), neku dobru fotku ili maketu aerodroma, aviona, i globus i npr. onu dječju kartu svijeta...A onda kad te pitaju u koju se školu ide da to postaneš ti lijepo nahvališ tehničke struke
i veliš kako te kontra uske specijalnosti znatiželja povela u drugom smjeru, i da je korisno (osim što je zabavno) za svašta se u životu zanimati 

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.