Jel vi mislite na ovaj atlas http://www.skolskaknjiga.hr/hrv/page.as ... 5&act=more
Ja sam ti donijela taj

Ida - sad ćeš imati šprancu od Palunkice

Sada je: 31 srp 2026, 19:38.
Moderator/ica: medo14

) - cini mi se svrsishodnije da ovdje svatko od nas nabaca misli. puno glava puno je pametnije od jedne glave i puno se vise ideja moze u takvoj diskusiji dobiti. svaka od nas prici ce dati neki svoj pecat, nesto dodati, oduzeti, komentirati... a palunkica onda moze iz vise izloga birati, pa nadograditi, sve odbaciti. ma, po zelji.
nije tajna kako imam odredjena metodicka i didakticka strucna znanja pa mi je utoliko lakse razmisljati na taj nacin. znam kako sat treba izgledati u svojoj strukturi i koju je razina znanja imanentna pojedinom razredu

cjepidlačim, znam 

iris je napisao/la:Imge, ja bi ipak bila malo opreznija sa tim eurom i granicama da ti se ne bi obilo jednog dana kad uđemo u EU a ne još u Schengen i Eurozonu.![]()
(kao npr što još nisu BLG i RUM iako su od 2007 u EU) Plus što ima i zemalja u Schengenskom režimu koje nisu u EU.
I tako...cjepidlačim, znam

), rekla da sam ja državni službenik.
Pitala ih da li znaju tko upravlja našom državom - to su Vlada, Sabor i predsjednik. E onda sam rekla da se za rad i red u toj državi brinu službenici koji rade u ministarstvima, spomenula poreznike i policajce.
). Naglasila da je to jedan klub (kao nogometni, jak si kad si u klubu, npr. nogometaš izvan kluba nije baš i nešto), da su pregovori nešto kao kompjuterska igrica (nivoi, mi smo trenutačno blizu zadnjeg nivoa),.
).
Pa sam rekla da sam u školi jako voljela jezike, ali sam voljela i matematiku, da sam upisala dva fakulteta, nažalost završila samo jedan ali me dobro znanje jezika dovelo tu gdje jesam

Joj ovo mi je genijalnorekla sam da sam završila ETF - pitali što je to i onda su krenula pitanja o struji
a mogu misliti malca kak je bilo ponosan 
palunkica je napisao/la:i ponos svog malog optimista.

. ne moze se covjek tako dobro pripremiti a da ga djeca ne iznenade i povuku na svoj kolosjek.
)

i zvuci kako se djeci jako svidjelo
)

I na kraju sam im dala zadatak - nacrtati zastavu EU i nakon toga sam im podijelila poklone. E tu je nastalo najveće veselje

svasta korisno se da izvuci iz ovog topica, cure 

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju.