nadicab je napisao/la:bila danas na informacijama i učiteljica ga je ishvalila
jes ! pa koji je on fajter i nema druge nego da ga ishvali
De- ni - se - maj - sto - re !!!

Sada je: 12 ruj 2026, 12:47.
Moderator/ica: nadicab
nadicab je napisao/la:bila danas na informacijama i učiteljica ga je ishvalila

IRENA je napisao/la:De- ni - se - maj - sto - re !!!

. U skoli kazu da nije upitno njegovo znanje i da on moze bez problema savladat redovno skolsko gradivo ali eto ima cl.10 i ima svoj razred u kojem je on jedini ucenik. Meni je vaznija njegova socijalizacija neg znanje jer kud ce on s tim znanjem ako nije socijaliziran sa svojim vrsnjacima zar to nije bit skolovanja. Jako, jako pati zbog tog sto nije sa svojim vrsnjacima.

Grozno je što su ga tako brutalno izolirali od njegovih vršnjaka. Vjerujem da nemate više snage za borbu protiv sustava koji nema sluha za nikoga, ali ne dajte se! 

. interpretirali su nam tad posve drugacije no cinjenica je da je moje dijete jedino dijete u tom razredu. mmama pogodila si u srz
svakako idemo prema Ministru jer eto skola je ucinila sve sto su mogli/htjeli 

Mreža osnovnih škola ustrojava se na način da zadovoljava iskazane potrebe utvrđene
sustavnim praćenjem i predviđanjem demografskih, gospodarskih i urbanističkih kretanja
na području županije, udovoljava zahtjevima dostupnosti i racionalnog ustroja upisnih
područja te ispunjava uvjete i mjerila propisana ovim Standardom.
(4) Pod dostupnost iz stavka 3. ovoga članka podrazumijeva se da je mrežom osnovnih škola,
svakome osnovnoškolskom obvezniku dana mogućnost redovitoga osnovnog školovanja
u osnovnoj školi, ili drugoj ovlaštenoj ustanovi, ili objektu škole uz primjerenu udaljenost
od mjesta stanovanja i prometnu povezanost koja ne ugrožava sigurnost učenika.
(5) Za učenike razredne nastave kad god je to moguće, školovanje se osigurava u objektu čija
udaljenost od mjesta stanovanja ne zahtijeva prijevoz.
(6) Za učenike s teškoćama pod primjerenom udaljenošću podrazumijeva se ona udaljenost
koja ne zahtijeva izdvajanje iz obitelji. U iznimnim slučajevima učenika se može uputiti u
posebnu odgojno-obrazovnu ustanovu izvan mjesta stanovanja ako rehabilitaciju nije
moguće ostvariti u najbližoj osnovnoj školi.

Dobri andjeo je napisao/la:hej sandra, pa sto je bilo, daj koju o vama ?

. 

uvijek nam na kraju ostaje vinko bek..
Mislim, pa što bi onda rekli za Denisa? 

dode mi da placem...on naravno vise od 90% tih ljudi o kojima ja pricam nije niti upoznao..nije sa nama od samih pocetaka i mogu razumjeti da on ne razumije kako to sve kod nas (u hrvatskoj) funkcionira...on je sa nama zadnjih par godina a tek godinu dvije aktivno..slusa sto ja pricam..ali ne ide kod tih terapeuta,strucnjaka i doktora..on misli da svatko zna o cemu prica..a nema moje iskustvo da zna da to nije bas tako crno-bijelo..

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.