To sigurnoNadam se da će i ova iskustva pomoći nekim roditeljima koji će imati isti slučaj u svojim razredima.
Upravo zato sam i preimenovala onaj topić za projekte tak da na jednom mjestu možemo imati pravi brainstorming naših mudrih glavica

Sada je: 30 srp 2026, 19:41.
Moderator/ica: medo14
To sigurnoNadam se da će i ova iskustva pomoći nekim roditeljima koji će imati isti slučaj u svojim razredima.

. U stvari nisam sumnjala
. 

Volvo je napisao/la:Premda sad post festum, moram priznati da je meni najizazovnije djelovalo to obraćanje masi (i pogotovo masi do koje mi je stalo, u ovom slučaju, do koje je tvom djetetu stalo, a još im i klikeri rade puuuuno brže nego nama, plus faktor "ne osramotiti vlastito dijete"), to su stvari koje bi mene mučile i o kojima ti nisam htjela ništa reći, da ne navučem bez veze tremu.
. i bas te zanimljivo citati.
.

A kao što vidiš pitanja o struji su bila jako zanimljiva, možda se ti još nečega sjećaš s faksa (npr. objasniti pravilo, kako li je ono išlo, desne ruke
)
) dati im neki zadatak, onda su si svi važni. Da vidite kako su mi dolazili s bilježnicama u kojima je bila nacrtana Eu zastava i pokazivali kako su to odlično napravili. I bili svi ponosni kad su dobili poklone za to

Moramo i mi malo doprinjeti boljitku naših mladunaca 
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.