adea, radionica (od 1. do 4. razreda) je zatvorenog tipa, dolazi se na preporuku naše vrtićke psihologinje koja je inicirala otvaranje za djecu koja su prerasla vrtićki program pa su prešla u posebno oformljene 2 starije grupe (jedna je za uzrast 1. i 2. razred, druga 3.-4. razred).
što se tiče kriterija upisa - mi nismo nikakvo posebno testiranje radili jer psihologinja prati dijete još od vrtića i ona nam je sve ovo preporučila

.
grupe su male i koliko znam popunjene su

(inače, prema normativu za radionice za darovitu djecu mislim da grupa smije imati najviše 8 klinaca), ali mogu ti se raspitati kako funkcionira priča kad se tamo želi upisati netko sa strane, tko nije išao u naš vrtić.
podatke ti pošaljem na pp da ne reklamiram ovdje direktno na topicu.
cijena je 250,00 kun/mjesečno - radionice su 1x tjedno (subotom) od 9.00 do 10.30.
(evo, upravo mi se maleni vratio od tamo i kaže da su radili hrpu pokusa (nešto vatra-voda-zrak...), imaju nekakvu zadaću, i tako...)
meni je najvažnije da je djetetu super osmišljeno vrijeme, da je tamo veselo, on voli ići, druži se, nešto nauči. ma, super.
eh, da. meni i cijena odgovara. recimo, kod TS inače nikad nismo išli - meni je to preskupo

(ili sam možda nešto krivo pokopčala, no, u svakom slučaju, za ovu našu priču ne čini mi se pretjerana cijena 250,00 kn za 8 školskih sati mjesečno

).
i najvažnije - blizu nam je.
kvart o kojem pričam - kvatrić, pa malo ubrdo.